keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Hauska tavata!

Syhinään on putkahtanut paljon uusia lukijoita, lämpimästi tervetuloa! Olen otettu, että näin moni seurailee juttujani säännöllisesti. Mukavaa, jos jätätte kommenttia, juttutoiveita tai mitä vaan terveisiä, ne ovat bloggaamisessa parasta. On niin mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja vaihtaa ajatuksia.

Ajattelin, että taas olisi aika hieman kertoilla kuka ruudun tällä puolella hääräilee ja nappasin hauskan kysymys-idean Littlebigthings-blogista. Ideana on, että minua koskeviin kysymyksiin vastaa lisäkseni joku muu ja näihin kyssäreihin vastaajaksi pääsee mieheni. Hieman jännittää, mitä tuleman pitää :)
  1. Kolme tärkeintä tavaraa?
    M: MacBook Air, iPhone 5 ja silmälasit
    S: Aika nappivalinnat, ehkä rillit vaihdan autoon, en voisi elää ilman autoa. Enkä tosiaan ilman kännykkää! Läppäristä voisin hätätapauksessa luopua, koska iPhone suoriutuu kohtuullisen hyvin läppärin viran sijaisena. En tosin keksi kolmanneksi muutakaan, joten kai se sitten on tietokone.
  2. Lempikarkki?
    M: Ruskeat "munat" :)
    S: Hih hah, munat (eli kinuskikuulat) ovat parhaita. Jos karkkigenre pitäisi valita, niin ehdottomasti kuitenkin salmiakki.
  3. Paras asia kodissa?
    M: Valoisuus ja avaruus
    S: Juu, tykkään siitä, että kotona on avaraa ja valoisaa, mutta ehkä parasta on kuitenkin täydellinen pohjaratkaisu! Tai oikeastaan omassa kodissa kaikki on parasta, onhan tämä itse suunniteltu juuri sellaiseksi kuin meille on parasta <3
  4. Lempiväri?
    M: Musta
    S: Olisin ehkä vastannut ensin valkoinen, mutta kun aloin pohtimaan asiaa niin en osaakaan päättää. Voiko lempiväriksi valita mustavalkoisen?
  5. Minkä sisustustavaran haluaisit hankkia seuraavaksi?
    M: Joku valaisin vaihteeksi..
    S: =D Haluaisin ehkäpä jonkun reilumman kokoisen kynttilän, esim. By Lassen Kubus -kynttelikön. Toisaalta valaisimiakaan ei voi koskaan olla liikaa... Haluaisin myös olohuoneen seinälle jonkun suuren taulun.
  6. Lempiruoka?
    M: Tuoreet muikut torilta valkosipuli-kastikkeen kera
    S: Kieltämättä ne ovat hyviä! Mutta silti sanoisin, että paistetut ahvenet uusien pottujen kera. Myöskin hyvät pihvit kuuluvat lemppariruokiin.
  7. Inhokkiruoka?
    M: Sammakon reidet varmaan koska sammakoita vihaa muutenkin.
    S: Ehkä maistaisin niitäkin jos jossain tarjottaisiin. Sisäelimiä (paitsi maksaa) en mielelläni söisi, paitsi varmasti maistaisin jos tarjottaisiin. Ei oikein taida olla inhokkiruokaa. Tai joo, ylikäristetyt kasler-pihvit! Yök!
  8. Paras vuodenaika?
    M: TALVI !!
    S: Tykkään kaikista neljästä oikein kovasti, jokaisessa on parhaat puolensa. Mutta jos yksi on valittava niin kyllä se talvi taitaa olla <3 Talvi saisi olla Suomessa pidempi!
  9. Tärkeintä elämässä?
    M: Tehdä kaikkea mistä haaveilee
    S: Joo, tuohan on aivan totta. Ylipäänsä elämä pitää elää niin, että nauttii joka hetkestä parhaansa mukaan. Kerranhan täällä vaan eletään joten kannattaa elää täysillä! Tästä syystä en esim. säästä rahaa pahan päivän varalle, koska elämä on tässä ja nyt.
  10. Miksi pidät blogia?
    M: Tykkää sisustaa ja saada ideoita muilta bloggaajilta sekä kehittää omia taitoja kuvaajana ja kirjoittajana.
    S: Noista syistä bloggaaminen puolitoista vuotta sitten alkoi. Tärkein seikka on ehkä kuitenkin uudet tuttavuudet. Mukavaa vaihtaa ajatuksia ja tutustua uusiin ihmisiin <3 Yksin olisi melkoisen tylsää kirjoitella, kiitos siis lukijoille, että juuri sinä olet siinä!
  11. Unelma-ammatti?
    M: Sisutuskauppa josta saa myös kahvia ja pullaa.
    S: Jännää, että mies sanoo noin. Ilman tuota vastausta olisin vastannut jotain muuta, mutta kun pohdin tuota kauppaa, niin aika kivaahan se varmasti olisi. Toisaalta en vaihtaisi nykyistä työpaikkaani ja toimenkuvaani pois. Työskentelen mainostoimistossa graafisena suunnittelijana ja nautin siitä kovasti.
  12. Mistä haaveilet?
    M: Moottorikelkalla ajamisesta Levillä.
    S: No siitäkin :D Mutta jos hieman syvällisemmin ajattelee niin haaveilen, että elämäni jatkuisi ikuisesti näin täydellisenä! Mukava työpaikka, ihana mies, rakkaista rakkaimmat sisarukset, kaikki terveitä. On mahdollisuus matkustella ja harrastaa. Kaunis koti ja ihanat kisuttimet. Elän haaveilemaani elämää!
  13. Minne haluaisit matkustaa?
    M: Pariisi
    S: Juu, sinne! Ja Roomaan, Lontooseen, uudestaan NYCiin, Japaniin, Pietariin, Saksaan, Islantiin, Norjaan ja ja ja...
  14. Jos voittaisit lotossa, mitä ostaisit ensimmäisenä?
    M: No ihan kaiken ja vähän päälle
    S: Hahahaha! Niin varmaan kyllä tekisinkin. Maksaisin lainat pois, ostaisin Bemarin, tilaisin pihanlaittajat tekemään tontin loppuun. Auttaisin myös läheisiäni remonteissa, autohankinnoissa ym. Olisi täydellisen ihanaa viedä sisarukseni shoppailemaan viikonlopuksi Lontooseen <3
  15. Kivointa puuhaa arkisin/töiden jälkeen?
    M: Tutkailla blogeja, käydä salilla ja hössöttää kissoille
    S: Joku taitaa nyt aliarvioida isteään! Minusta on ihanaa tulla töistä kotiin, syödä rakkaan kanssa herkullista ruokaa ja juoda kupposet kahvia. Mukavaa tavata kavereita ja hengailla läheisten ihmisten kanssa. Salilla käyn kaksi kertaa viikossa, joten ei se taida sitä suosikkipuuhaa olla :D Kissoille hössötän joka hetki kotona ollessani.
Siinäpä se! Tulikos mitään uutta?
Saan silloin tällöin toiveita, että postailisin välillä hieman henkilökohtaisemmista asioista, mutta siihen on aika haastavaa vastata. Syhinä on sisustusblogi ja sisustuksesta on hankalaa kirjoittaa kovin henkilökohtaisesti vaan aiheet ovat aika pinnallisia. Toivottavasti tämmöiset kuka täällä -tyyppiset postaukset vastaavat edes hieman kuitenkin tähän toiveeseen.

Syhi täällä, kuka siellä? :)

15 kommenttia:

  1. No heippa :D Jätit sitten isoimman yllärin viimeiseksi! Tai ainakaan minä en ole kasvoihisi törmännyt aikaisemmin :) Tätä oli muutenkin kiva lukea. Aika vaikea sisustuksesta on kovin henkilökohtaista kirjoittaa, joten tällaisia juttuja on välillä mukava lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöisiä on kiva välillä aina tehdä, jotenkin niin helposti käy kyllästyttämään samat nurkat. Viimeksi taisi olla oma kuva muutaman viikon takaisessa synttäripostauksessa :)

      Poista
  2. Ihan mahtava postaus, lisää tällaisia. :D
    Ja kiva nähdä kirjoittajaakin välillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mietiskelin, että pitäisikö naama laittaa oikeaan palkkiin, mutta päätinkin laittaa postaukseen, ettei kulu puhki :D

      Poista
  3. Tosi hauska postaus! :) Tämän haluaisin itsekkin toteuttaa. Ja olet muuten tosi kaunis. <3

    VastaaPoista
  4. Tämä oli tosi kiva postaus! Ja moi, hauska tavata : ). Tunnut jotenkin niin tutulta, vaikea selittää tarkemmin, mutta monet noista vastauksistasi olisi voinut olla minun suustani. Paitsi yksi: minä en tykkää talvesta, en sitten yhtään : D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä tunne, kun pelkän tekstin välityksellä toinen tuntuu tutulle :) Se on kyllä parasta blogimaailmassa, kun saa tutustua saman henkisiin ihmisiin. Keksi joku ihana talviharrastus niin talvi muuttuu parhaimmaksi! Minä vihasin ennen talvea, kunnes muutama vuosi sitten kaikki muuttui :D

      Poista
  5. Huippis postaus! <3 Ja miehen näkökulma hauska elementti! :) Tällaista voisi kokeilla joskus itsekin! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tätä oli jännittävää tehdä, joten nappaa ihmeessä mukaan :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Kiva kun toteutit tämän, oli tosi kiva lukea! Kaunis olet <3

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.