tiistai 30. syyskuuta 2014

Vessa laajemmasta kulmasta


Meillä oli taannoin lainassa Canon EOS 6D -kamera ja tällä kertaa esittelen kuvasaldoa vessasta. Lainakameralla sai kuvat todella paljon laajemmasta kulmasta kuin omalla kameralla, joten ehkäpä jotain uutta paljastuu myös ruudun sille puolelle. Meillä on kaksi vessaa, joista nyt pääsee esille suurempi. Tämä vessa sijaitsee oleskelutilojen läheisyydessä, eteisen vieressä.Halusin tästä tilasta koristeellisen ja kimaltavan ja seinälle valikoitui ihana kultainen laatta, jota rakastan edelleen oikein kovasti. Ja pitäähän vessassa toki olla kristallikruunu! Kattovalaisimen lisäksi peilin yläpuolelle on asennettu led-nauha, jolla saa lisävaloa esimerkiksi meikkaamiseen tai sitten sitä voi käyttää epäsuorana tunnelmavalona.Kaappi- ja laatikkotilaa halusin maksimaalisesti, jotta kaikki föönit, kihartimet, purkit ja purnukat saa hyvin järjestykseen. Tässä vessassa on myös kosketusvapaa hana joka on arjessa oikein toimiva ja hyvä valinta.Vessa on leveydeltään noin 1,5 metriä, joten siellä mahtuu hyvin meikkaamaan ja laittamaan hiuksia. Pituutta tällä tilalla on lähemmäs 2,5 metriä. Seinä-wc on aivan ehdoton sekä ulkonäöllisesti että käytännössä. Lattiat on helppo mopata ja istuimen pyyhkiminen on vaivatonta.

Minusta päävessan pitää olla kaunis ja toimiva, koska vietän siellä aamuisin paljon aikaa :) Aamu käynnistyy mukavasti, kun kaikki tarvittavat laitteet ja tuotteet ovat omilla paikoillaan ja niitä mahtuu levittelemään pitkin ja poikin.

23 kommenttia:

 1. Sain tästä niin paljon inspistä taas!!! Miksi vessan pitäisi näyttää pelkältä käymälältä! Mä rupean nyt tuumasta toimeen ja lisään myös hieman glamouria meijän vessaan! Ihana postaus, kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sait inspiraatiota tästä! Olohuone, keittiö ja vessa ovat varmaan kaikilla eniten käytössä, joten minusta niiden pitää olla kodin hienoimmat :) Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 2. On tosi kaunista!! :) Mä olen kans meidän vessat halunnut "sisustaa", samoin kuin kylppärin. Tuskailinkin rakennusaikana blogissa sitä, että miks kaikki vessat ja kylppärit on niin samanlaisia, niistä on se kauneus unohtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan melko usein näkee vessoja, missä on vain kaikki pakollinen kalustus. Onneksi monissa blogeissa kuitenkin näkee oikein kovastikin sisustettuja vessoja :)

   Poista
 3. Aivan ihana! Todella kaunis tuo kultainen laatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laatta on kyllä todella upea (ja kallis), mutta on minusta sen väärti :)

   Poista
 4. Hieno wc, sopivasti glamouria :) meilläkin kosketusvapaa hana yhdessä vessassa, aivan loistava keksintö, kahvallisten hanojen edessäkin tulee joskus kättä heiluteltua kotona turhaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kosketusvapaata ei osaa kaivata jos sitä ei ole ollut, mutta nyt ilman sitä ei voi enää elää :) Minäkin seison usein pikkuvessassa kädet hanan alta ja ihmettelen onko hana rikki :D

   Poista
 5. Kaunis vessa ja tulee kyllä todella hyviä kuvia tuolla kameralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haluaisin niin kovin omakseni hyvän kameran, mutta toistaiseksi halvemmalla mennään.

   Poista
 6. Ihanan näköistä <3. Mitä materiaalia tuo kaapiston pöytätaso on, ja onko se helppo pitää puhtaana : ) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Taso on perus-laminaattia, varmasti kaikkein halvin ja yleisin, mitä mallilastuissa on :D Ihan ok pitää puhtaana, toki siinä näkyy jokainen pölyhippunenkin, mutta tuleepahan pyyhittyä pölyjä useammin.

   Poista
 7. Vau!todella tyylikästä,löysin blogiisi sattumalta tänään ja taidankin jäädä seurailemaan.Sisustus maku kohtaa täydellisesti:):). Sanna

  VastaaPoista
 8. Ihana ihana ihana! <3 <3 Muutan tuonne. :))

  VastaaPoista
 9. Hei! Täydellisen upea WC! Mistäköhän tuo kultainen laatta löytyi ja minkä niminen se on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kultainen laatta on ostettu K-Raudasta, nimeltään se on Jewels Ouro.
   www.cello-info.com/?id=149&product=500789412&subgroup=&style=&language=2

   Poista
  2. Kiva, Kiitos tuhannesti!! :-)

   Poista
 10. Hei, löysin kauniin blogisi, kun etsin kodinhoitohuoneeseen ideoita. Teillä on silmää miellyttävä kymppikymppi?laatta lattiassa tässä kuvassa, olisikohan sen malli vielä muistissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kun piipahdit :) Valitettavasti laatan merkki ei ole enää muistissa, mutta se on Espanjalainen kuivapuristelaatta. En muita kuin kuivapuristettuja enää huolisikaan!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.