lauantai 13. syyskuuta 2014

Design Letters ja pikkuhyllyn tarve

Meille saapui ensimmäiset Design Letters -tuotteet ja olen hyvin ihastunut niihin. Muotoilu on kauniin pelkistettyä ja kirjaimet ovat kiva yksityiskohta. Nämä ovat niin kauniita esineitä, etten raaskisi piilotella niitä kaapissa joten aloin haaveilla keittiöön pientä avohyllyä. Vai pitäisikö ysärityyliin vaihtaa pari yläkaappia vitriiniovisiksi :D

Hyllylle olisi sopiva paikka jääkaapin sivulla, jossa nyt roikkuu toinen DL-pyyhe. Tila on vain niin kapea, etten äkkiseltään löytänyt siihen mitään sopivaa. Keittiössämme ei ole yhtään ehjää seinää, joten kaapin sivu olisi ainoa vaihtoehto. Nyt Milk, Sugar ja Aqua koristavat keittiön tasoa, mutta hukkuvat helposti kun tasolle tuppaa kertymään arkiasioita.

Ei ole helppoa, kun uudet kivat tavarat saavat aikaan heti uusia hankintatarpeita :D Mutta toisalta, olemme niin vähän aikaa asuneet kodissamme, että tämmöiset pienet huonekalut ovat vielä hankkimatta. Suuret linjat alkavat olemaan kohdallaan. Vaikka haaveilenkin myös olohuoneen muutoksesta...

Kuinkas siellä, tykkäätkö Arne Jacobsenin Design Lettereistä vai ovatko ne jo liian nähtyjä?

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti! Meilläkin nuo keittiöpyyhkeet ja "nimikkomukit" :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään Desing Lettereistä- jos niitä ei ole liikaa esillä.
  Ihana toi teidän työtaso -onko se betonia?
  Mukavaa lauantai iltaa.
  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liika on kaikessa kyllä liikaa, myös Design Letterseissä. Työtaso on sitä perustasomateriaalia, laminaattia, melamiinia tjsp. Olisin halunnut oikeaa betonia, mutta tämä matsku on niin halpaa ja helppohoitoista, että vei voiton. Tuossa kuviossa ei muuten näy jokainen muru ja tahra, eli sopii laiskemmallekin siivoojalle :)

   Poista
 3. En tiedä/muista mitä kautta blogiisi eksyin, mutta onneksi eksyin :) Ihana blogi sinulla jään ehdottomasti seurailemaan.

  http://tsinnias.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, miten ihana kommentti, kiitos <3 Ja tervetuloa lukijaksi! Tulempa vastavierailulle kurkistamaan, miltä sinun blogisi näyttää :)

   Poista
 4. Minäkin olen ihastunut design lettersin astioihin ja juuri toin helsingin reissulta kaksi mukia lisää kotiin. Tuosta kannusta haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kannu on todella kaunis ja hyvän kokoinen! Pari mukia voisin seuraavaksi hankkia meille :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.