sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Synttärit!

Täällä kirjoittelee onnellinen ja väsynyt vanhus. Eilen vietimme 30-synttäreitäni, enkä olisi voinut parempia juhlia toivoa! Kaikki rakkaat olivat paikalla ja tunnelma oli katossa. Juhlat alkoivat viideltä ja vieraat viihtyivät aamukolmeen. Jalat on tanssittu aivan muusiksi ja tukkaa hieman koskee, mutta ilta oli ihanaakin ihanampi! Kiitos rakkaat ystäväni seurasta, tunnelmasta ja ihanista lahjoista.

Aina kysyttäessä olin toivonut lahjaksi itse tehtyjä kortteja ja niitä sainkin <3 Lisäksi sain aivan mielettömän upeita lahjoja, joista olin vain unelmoinut. Sananen silloin ja toinen tällöin ja läheiseni olivat poimineet haaveeni ja toteuttaneet ne. Kiitos, kiitos ja kiitos! Lahjat ovat todellakin niin upeita, että ne ansaitsevat oman postauksena. Tässä postauksessa keskityn tunnelmaan ja juhliin yleisesti, teen erikseen oman postauksen myös ruuista. Muuten on vaarana, että tästä postauksesta tulee kilometrin mittainen.

Juhlavieraita viihdytti aivan huikean hyvä bändi, Panosmiehet! (Kurkkaa tästä heidän Facebook.) Sain itse valita biisilistan ja lisäksi bändi vastasi mainiosti yleisön toiveisiin ja aivan lennosta lisäsi biisejä sovitun listan jatkoksi. Kaikkein huikeinta oli, että bändi oli ihan vain minua varten treenannut Sentencedin No one there -biisin! Olen ihan liikuttunut. Bändi veti meillä akustisen keikan, mutta heillä on myös useampia jäseniä ja vetävät hyvin isommillakin stageilla, esim. häissä. Bändi aloitti laulattamalla juhlavieraita ja sainkin mielettömän ihanan Paljon onnea vaan -kuoron! Ja taas liikutun.


Olimme panostaneet äänentoistoon, koristeisiin ja valoihin runsaasti. Meillä on diskopallo omasta takaa ja lisäksi lainasimme huikaisevan upeita valoja Illumitechiltä (www.illumitech.fi). Valot sai vaihtamaan väriä, vain mielikuvitus rajana kuinka upeita juttuja niillä sai aikaan. Lisäksi yksi valoista oli kytketty siten, että se toimi musan tahtiin. Kerrassaan upeaa!

Säänherrakin oli puolellamme ja koko päivän paistoi aurinko ja vielä myöhään illallakin oli todella lämmintä. Yöllä vieraita saatteli kotiin komea kuu. En olisi voinut ennakkoon haaveilla mitenkään, kuinka upeat juhlista tulevat. Kiitos vielä kaikille vieraille, olette ihania ja rakkaita joka iikka <3


10 kommenttia:

 1. Onoa teillä ollut ihan mahtavat bileet! Onnittelut jälkikäteen! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, siellä on ollut oikein kunnon juhlat! Onnea vielä.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa aivan mahtavalta synttäripäivältä! Paljon, paljon onnea ja iloa : ) <3 !!

  VastaaPoista
 4. Myöhäiset onnet sankarille! :) Juhlat kuulosti superkivoilta!

  VastaaPoista
 5. Voiii, mikä fiilis! <3 Paljon onnea vielä kolmekymppiselle! :) Olisit kyllä saanut vilauttaa täällä kuvaa itse sankaristakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytyy kahlata vajaa 2000 kuvaa läpi josko sieltä löytyisi esittelykelpoinen päivänsankari :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.