maanantai 15. syyskuuta 2014

Lasiterassi on sisustettu

Vihdoin ja viimein pääsen laittamaan tänne kuvia sisustetusta lasiterassista. Halusin odottaa täydellistä säätä kuvauksiin ja viimein sää ja kamera olivat paikalla samaan aikaan.

Ostimme Askosta tarjous-sohvan, jonka voi kasata moduuleista haluamaansa muotoon. Sohva oli ensin tarkoitus laittaa kulmasohvaksi, mutta kokeilun jälkeen se jäi kaksiosaiseksi. Nyt meillä on miehen kanssa molemmilla omat löhöpaikat.Sohvan lisäksi terassilla on kaksi Ikean pikkupöytää ja Ikean Lepakko-kopio. Olen haaveillut Lepakko-tuolista, mutta epäröinnyt sen hankkimista kissojen vuoksi. Pelkään, että kissat teroittavat siihen kynsiään ja kallis tuoli menee heti pilalle. Niimpä viisas siskoni ehdotti, että Ikean edullisella tuolilla voi kokeilla miten kissat tuolia kohtaan käyttäytyvät ja toikin tuolin synttäripäivilleni. Kissat tykkäävät löhöillä tuolissa ja ompa siihen jo viikossa kynsien jälkiä jäänyt. Miltähän tuoli mahtaa näyttää kuukauden päästä...
Terassin lasit saa sivuilta kokonaan sekä osittain auki, sillä ovet aukeavat molemmista suunnista keskelle päin. Pitkällä sivulla olevat neljä ovea saa kaikki säleikön kohdalle "nippuun" ja lyhyemmän sivun kolme lasia samoin menevät päällekkäin kaikki. Rakensimme puusäleikön yhteen reunaan, jotta tilaa pystyy tuulettaa ilman, että kissat karkaavat. Säleikkö tuo myös näköä terassiin, ei näytä ihan niin akvaariolta.Laitoimme lattialle rautakaupan terassimattoa ja se tuntuu todella kivalle paljaan jalan alla. Matto on myös helppo pitää puhtaana ja kuivuu nopeasti. Ensin ajattelimme mattoa väliaikaiseksi ratkaisuksi, kunnes laatoitamme tilan, mutta matto on lunastanut paikkansa, emmekä siitä taida luopua.


Lasiterassi oli erittäin hyvä hankinta ja tykkäämme koko perhe viettää siellä aikaa. Kissat varsinkin ovat muuttaneet sinne lähes kokonaan.

10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Tuo säleikkö-idea on mainio, olen pistänyt sen korvan taakse jos joskus päästään takaterassia tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Säleikkö tuo kummasti näköä pelkkään lasikoppiin verrattuna :)

   Poista
 2. Näyttää upealta. Ihanat pikkupöydät ja tuo puusäleikkö sopii lasitukseen tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaksi pientä pöytää on osoittautunut käytännölliseksi yhdistelmäksi :)

   Poista
 3. Aivan ihana oma lasiterassi!!!!!! <3 Kyllä teidän kelpaa tuolla syysiltoina teetä siemailla! :) Ja voi että miten kissoilla on varmasti ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tänään meinasin lämmittää saunan ja sen jälkeen nauttia teetä kynttilän valossa omassa akvaariossani :)

   Poista
 4. On kyllä mahtava!!! Ihanaa varmasti kun voi pitkälle syksyyn(miksei talveenkin) vielä nauttia terassista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostimme terassille lämmittimen, niin varmasti tarkenee talvellakin :)

   Poista
 5. Todella kivan näköinen terassi! Tuota on varmasti ihana sisustaa myös talvella! :) Säleikkö on tosi hyvännäköinen ja varmasti toimiva!

  Hauskaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on jo jouluvisio lasiterassin varalle :D Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.