tiistai 9. syyskuuta 2014

Huikeat synttärilahjat

Olen maailman onnellisin, koska minulla on niin paljon rakkaita sukulaisia ja ystäviä. Ihanaa oli saada pitää kunnon kekkerit heille ja mahtavaa, että niin moni pääsi paikalle. Vieraat tekevät juhlan ja allekirjoitan tämän lauseen todellakin! Kiitos siis ihanille vierailleni, että tulitte tekemään juhlistani ikimuistoisen ja kiitos aivan huikean ihanista lahjoista joita teiltä sain!

Lahjan ostaminen on taitolaji ja paras lahja on sellainen mikä tulee yllätyksenä, mutta mistä on aina (tietoisesti tai tietämättään) haaveillut. Silloin ollaan todellakin onnistuttu, kun lahja tuntuu omalta heti kun paketti aukeaa. Kaikki saamani lahjat täyttävät tuon kriteerin. En voi uskoa, kuinka ihania lahjoja sain! Tänne blogiin päätyi vain mutro-osa, mutta halusin rajata tämän lahjapostauksen enemmän sisustuslahjapainotteiseksi. Annan nyt kuvien puhua puolestani:


Ainoa toiveeni oli saada itsetehtyjä kortteja ja voi kuinka ihania kortteja sainkin! Myös valmiskortit oli tunteella kirjoitettu ja valittu. Oli runoja ja muita ihania tekstejä. Näitä tulen lukemaan vielä monta kertaa udelleen.Yksi lahja ansaitsee vielä päästä tänne näytille, vaikka se ei sisustukseen liitykkään, mutta on se vaan niin kaunis:Tulen postailemaan vielä yksityiskohtaisemmin uusista ihanista sisustustavaroista, kunhan ne löytävät oman paikkansa.

2 kommenttia:

  1. No WAUDE mitä lahjoja! Ihania kaikki. :)
    Ja syndeonnea myöhässä täältäkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kannattaa näköjään juhlia synttäreitä ;)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.