sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tunnelmia ID-päivästä

Aivan mielettömän ihana viikonloppu takana! Oli aivan mahtavaa tavata blogituttuja ID-juhlissa ja huomata kuinka saman henkisiä ihmisiä Suomesta löytyy. Vaikka kellon kääntäminen oli puolellani niin silti väsyttää aivan tolkuttoman paljon, mutta tämän onnellisempi en voisi olla!Minulla oli ainoastaan pokkari matkassa joten kuvien laatu ei ole häävi, mutta halusin kuitenkin muutaman kuvan laittaa tänne blogiin talteen.

Kiitos kaikille ihanille, olette huippuja! Livenä vieläkin ihanampia kuin sähköisenä. Toivottavasti tavataan tulevaisuudessakin. Onnea myös gaalassa palkituille blogeille <3

8 kommenttia:

 1. Harmittaa kovasti etten sinuun törmännyt. Monta muutakin blogituttua jäi kasvokkain kohtaamatta. Höh. Ehkä seuraavalla kerralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon oli väkeä ja oli vaikea löytää blogituttuja. Seuraavalla kerralla varmasti! Pitää kehittää joku taktiikka millä kamut voi löytää :)

   Poista
 2. Ihana oli nähtäillä♥♥♥ Huippupäivä! Toivottavasti nähdään uudemmankin kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! <3 Ei olisi huono idea sopia seuraavaa näkemistä vaikka samalla porukalla :)

   Poista
 3. Sinä kerkesit jo tänne fiilistelemään! :) Kiitos reissusta, olit huippu daami! <3 Itse yritän tänään palautella kaikkea mieliin, ehkä saan kuva-aineistoakin koottua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laimeasti jaksoin kirjoittaa, mutta oli eilen veto pois aivan totaalisesti. Kiitos itsellesi, toivottavasti nähdään pian <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.