torstai 16. lokakuuta 2014

Miltä mainostoimistossa näyttää

Olenkin kertonut teille, että työskentelen mainostoimistossa ja että meidän toimistomme muutti vastikää uusiin tiloihin. Teimme siellä jonkin verran remonttia ja sisustimme tilan kivaksi. Muutamia kuvia olenkin jo vilauttanut Instagramin puolella, mutta nyt sain napsituksia kunnon kuvia jaettavaksi tänne blogiin.

Mitä piditte työpaikkani sisustuksesta? Ja mitä pidätte tällaisista vierailuista, että välillä on kuvia muualtakin kuin meiltä? Voisin joskus kuvailla ystävienikin ihania koteja tänne :) Ja kertokaapas vielä, että ovatko tämmöiset kuvatulva-postaukset ok, vai pitäisikö kuvat jakaa vaikkapa useampaan postaukseen ja kirjoitella enemmän tarinaa.

10 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti! Ihanan pirteä värimaailma, kekseliäitä yksityiskohtia, kaunis kokonaisuus! Kiva postaus! Ja kuvia tässä oli omaan makuuni juuri sopivasti:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrityksen brändiväri on oranssi ja sitä on reippaasti myös sisustuksessa. Ihanan piristävä väri ja toimistossa saa minusta olla aika raju ja räväkkä sisustus :)

   Poista
 2. Täällä ollaan kateellisia tuommoisista työhuudeista! :D Kyllä teidän kelpaa! Ja postaus on oikein passeli, sopivasti kuvia minun mielestä ja aihe kiinnostava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aivan ihastuttava sisustussuunnittelija ja minusta työpaikkamme sisustus on todella onnistunut :) Ilolla tänne joka aamu kömmin!

   Poista
 3. Kivannäkönen työpaikka! Ja hyvä postaus, paljon kuvia ja vähemmän tekstiä :) Hyvä blogi sulla muutenkin, ihan vakkarilukija oon.

  T: Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anni, kiitos kivasta kommentistasi! Mukavaa kuulla, että olet vakkarilukija :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.