tiistai 14. lokakuuta 2014

Diy-käpykoristeet

Minulla on ollut kaapissa inspiraatiota odottamassa pussillinen käpyjä. Oma koti valkoinen -blogin Miia laittoi blogiinsa kuvia maalaamistaan "lumisista" kävyistä ja minusta ne olivat niin ihania, että halusin tehdä niitä itsekin. Varastostamme löytyi neljää eri väristä maalia ja testailin vähän niitä kaikkia.


Idea jalostui matkalla ja minun kävyistäni tuli ylimaalattuja lenksukalla varustettuja kuusen koristeita. Kultaisella Taika-maalilla ylimaalatut kävyt nousivat suosikeiksini! Kokeilin myös valkoista kalustemaalia sekä pronssista että hopeista sprayta. Ajattelin hakea vielä metsästä pitkiä käpyjä ja kokeilla niihin lumisempaa ilmettä, samoin kuin Miian kävyissä. Tämä askartelutuokio viritti minut totaalisesti joulutaajuudelle ja kauppareissulla mukaan tarttui jo joulujuttuja. Koska saa laittaa joulukuusen? <3

7 kommenttia:

 1. Niistä tuli ihania! Joko laitetaan kuuset? ;D Meillä on tekokuusi, mutta täksi jouluksi olen miettinyt aitoakin, saa nähdä kumpaan päädytään. Nyt on lapsetkin jo sen verran isoja että antaisivat kuusen olla rauhassa. Kissasta en kyllä ole niinkään varma, mutta söi tuo tekokuustakin, yäk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaanko viikonloppuna :D Meilläkin kissat maistelivat muovikuusta joten aito päätyisi parempiin suihin takuuvarmasti. Mikä siinä onkin, että kaikkea pitää maistella..

   Poista
 2. Ihana idea <3. Kävyt ovat luonnon tilassaankin tosi kivoja, mutta pienellä maalipinnalla koristeltuna ne ovat kyllä täydellisiä joulukuuseen : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnolliset kävyt eivät oikein asetu meille värin puolesta, mutta pienellä vaivalla saa omaan sisustukseen sopivia :)

   Poista
 3. Kauniita käpyjä. Me tehtiin viime jouluna töissä eskarilaisten kanssa myös käpyjä niin että maalattiin valkoisella askartelumaalilla sellaisia oikein isoja käpyjä ja ripoteltiin hilettä päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hileiset kävyt olivat varmasti todella hienoja :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.