keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Vierashuone laajakulmalla

Muutamista huoneista olen jo laittanut laajakulmakuvia ja nyt vuorossa on muutama räpsy vierashuoneesta. Meillä oli siis lainassa ihastuttava Canon EOS 6D -kamera, jolla näitä parempia kuvia on otettu.

Oma kamera ei tämmöiseen taivu, mutta onneksi muutamista huoneista on tämmöiset laajakulmakuvat näpätty kun siihen oli mahdollisuus.

Täällä sataa vettä pitkästä aikaa ja koska lenkki jää väliin niin lähdemme keilaamaan :) Kivaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa taas, että hienoja kuvia tulee tuolla kameralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko koti näyttää ihan erilaiselle näissä kuvissa :)

   Poista
 2. Näistä lainakameraotoksista saa mukavasti uutta käsitystä huoneista! Kiva olisi hankkia omaankin kameraan laajakulmaobjektiivi. :) Huomasin muuten, että meillähän on samanlainen päiväpeitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua on tällä kameralla myös se, että kuvia ei tarvitse rassata Photoshopissa yhtään. Oman kameran kuvia käsittelen poikkeuksetta. Spottasin myös joskus sinun kuvistasi, että sama maku meillä päiväpeiton suhteen :)

   Poista
 3. Kaunista!!! Mulla just meneillään vierashuoneen sisustus uusix. Tai ku se on ollu ny vähän varaston roolissa, ku siellä on ollu kaikkea mikä ei oo muualle mahtunu. Tahtoisin siitä kans tollasen kauniin ja houkuttelevan! Samat jutut multa periaatteessa sieltä löytyis, eli toi lipasto ja sänky, eli yhtä nättiin mun pitäis pystyä kun vaan tsemppaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen ja järjestely onkin usein tehokkainta sisustamista :)

   Poista
 4. Voi, tämmöinen kamera olisi kyllä hieno. Uusi kamera pitäisi ostaa, kun vain jaksaisi etsiä ja vertailla, millainen.

  VastaaPoista
 5. Minun oma kamerani ei ole kovin vanha, mutta heti kun pääsee testaamaan jotain näin mahtavaa laitetta niin haluaa itseleenkin saman :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.