tiistai 28. lokakuuta 2014

Värit valloillan

On ollut ilo huomata, miten väriä viikkoon -haaste on levinnyt jo tosi moneen blogiin! Kiva juttu, että olette lähteneet mukaan näin innokkaasti <3 Väri-haasteen ansiosta olen löytänyt monia uusia ja kiinnostavia blogeja, koska moni haasteeseen osallistuja on linkittänyt blogini postauksiinsa. Näin näen kävijähistoriasta mistä blogeista Syhinään on tultu. Erityiskiitos siis kaikille jotka olette tänne blogiini linkittäneet. Haasteen synnyn voi lukea Väriä viikkoon -postauksestani.

Syhinässä väreinä nähtiin pinkki, keltainen, vihreä, vaaleansininen ja lohenpunainen:Innolla olen lukenut kaikkia löytämiäni väri-postauksia, mutta olisi kiva jos linkittäisitte omia postauksianne tänne kommenttiboksiin, niin näkisin ehkä vielä uusia :) Jos et ole saanut haastetta, niin nappaa se mukaan tästä: Löydä kodistasi viisi väriä ja tee viikon ajan jokaisena arkipäivänä postaus yhdestä väristä. Haasta jokaisella värillä joku mukaan.

Värikästä viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Ihanan haasteen olet luonut! On ollut hienoa seurata mitä värejä sitä kodeista löytyykään, vaikka ensisilmäyksellä näyttävät harmonisen värittömiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättänyt minutkin! Omissakin kuvissa yllätyin, koska meillä on tyypillisesti aika väritöntä, mutta löytyyhän niitä värejä kun etsii :)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että mistä tämä hauska värihaaste oli kotoisin! Omaa kotia tuli katseltua ihan uusin silmin, kun on nykyään niin värikammoinen ;)
  Toteutin haastetta viime viikolla blogissani http://millislittlehome.blogspot.fi/2014/10/punainen.html
  En tiedä, onnistuiko linkitys...

  VastaaPoista
 3. Olen mukana haasteessa ja tänään tein ensimmäisen väri-postauksen. http://frakenvik.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella pirteitä kuvia olet napannut tähän haasteeseen :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia taas. Mä olenkin tainnut jo linkittää :)

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste! täytyypä lukea näitä muitakin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivan haasteen alullepanosta. Minullekin asti tämä lopulta eksyi ja nyt yritän petrata, että saan joka päivä pienen postauksen väreineen tehtyä :) Ensimmäiseksi esittelyyn pääsi kulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että osallistuit haasteeseen! Täytyykin tulla heti katsomaan :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.