maanantai 6. lokakuuta 2014

Kynttiläkausi on alkanut

Rakastan polttaa kynttilöitä iltaisin ja usein meillä palaakin monia kynttilöitä saman aikaisesti ulkona ja sisällä. Joka vuosi täytyy myös ostaa kasapäin uusia kynttilöitä, koska niitähän ei voi olla liikaa. Tänä vuonna löysin Pentikiltä ihanat lasiset kynttilänjalat, joihin voi laittaa pöytäkynttilöiden lisäksi kruunukynttilöitä.


Moko Marketista ostin ihania Collection Bianca -kynttiläpurkkeja. Niissä on aika reipas tuoksu, mutta kauniin kannen voi pitää kiinni kun kynttilöitä ei polta. Party Liteltä pitäisi tilata ihania Lumimarja-tuikkuja, niissä on mielestäni paras tuoksu!

Myös uudet Nappulat ovat kovassa käytössä ja rakastan lasiterassilla olevaa LightHousea, jonka sain synttärilahjaksi.

Mikä sinusta on pimenevissä illoissa parasta?

2 kommenttia:

  1. Kynttilät luovat ihanaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Oletko koskaan tilannut kynttilöitä ja somisteita tuolta PartyLiten verkkokaupasta? Siellähän on saatavana koko kuvaston valikoima kaikkine tarjouksineen kotiin (postiin) toimitettuna. Blogistani http://heimitasateet.blogspot.fi/ löytyy linkki verkkokauppaan. PartyLiten verkkokauppaan kun tulee aina kirjautua jonkun konsulentin sivujen kautta. Tervetuloa tutustumaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä vinkistä! Olen aina ostanut PartyLiten tuotteita vain kutsuilta. Tulenkin heti tutustumaan :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.