tiistai 26. toukokuuta 2015

Mikä on muuttunut?

Syhinä täyttää pian kaksi vuotta ja jonkin verran blogin elämän aikana on kotimme sisustus muuttunut. Tai muuttunut on ehkä väärä sana, oikeammin sisustus on hioutunut ja tullut hieman valmiimmaksi. Blogin perustamisen aikoihin olimme vasta saaneet kotimme valmiiksi joten on ollut odotettavissakin, ettei silloinen sisustus ole missään tapauksessa viimeinen ja pysyvä.  Kaikkihan tykkäävät ennen ja jälkeen -kuvista, joten tässäpä sellaisia!

Suurin muutos ja kehitys on tapahtunut olohuoneessamme, aluksi huonekaluja ja esineitä oli vähemmän ja värejä enemmän. Jotenkin hieman mummo-look:


Keittiö ei ole kahdessa vuodessa hirveästi muuttunut, vain stailautunut ja saanut tasoilleen hieman modernimpia asioita. Rakas Karhulan Lasin keittiötölkki säilyttää edelleen sipuleita! Sipulit sen sisällä tosin ovat vaihtuneet ;)

Kodinhoitohuoneessa pidin ennen tasot täysin tyhjänä, mutta kyllähän tämä nykyinen on viihtyisämpi ratkaisu:

Työhuone on muuttunut aika paljon ja varsinkin kirjahyllyssä muutoksen huomaa hyvin. Nykyisin hyllyn päällinenkin on kauniimmin hyödynnetty.

Saunan pukuhuone on saanut särmemmän ilmeen muovimatolla. Pienen Lack-pöydän tilalle tullut Everyday Designin -kärry ja Box-valaisin tekevät tilan ilmeestä raikkaamman ja modernimman. Kisujen sängyn virkaa toimittavan nojatuolin lookiin ei parane pahemmin koskea, jotta kuninkaalliset unet eivät häiriinny.

Sellainen oli Syhinä ennen ja tällainen se on nyt :)

4 kommenttia:

 1. Onpa hienoa! Mitä sävyä on olohuoneen seinä tv:n takana? Onko uusi tv taso Bestå? Haluaisin saman tyylisen tv tason mutta olen miettinyt miten sitten laitteet laittaisi, kotiteatteriboxi ja sat.boxi. Miten ne teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seinän sävy on Tikkurilan värikartasta ja nimeltään Kalsiitti. TV-taso on kasattu Bestå-sarjasta ja laitteet (modeemi ja Playstation) ovat sisällä ja pienimmät (Digiboxi ja AppleTV) tuossa television edessä (hieman näkyy mustat pikkulaitteet kuvassakin). Jos laitteet haluaa kaappiin piiloon, niin voi ostaa kaukosäätimen käyttöalueen laajentimen, jolla laitteita pystyy silti ohjailemaan vaikka ovet ovat kiinni. Kurkista All you need is White -blogista, minkälainen laite on kyseessä:
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2013/09/20/umpinainen-tv-taso/

   Poista
  2. You made my day! En ollut kuullutkaan tuollaisesta laitteesta, jee nyt voin viimein hommata tyylikkään tv tason!

   Poista
  3. Mahtavaa, että pystyin olemaan avuksi! Blogit ovat kyllä mahtava kanava tämmöiseen :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.