lauantai 16. toukokuuta 2015

Olohuoneen piensisustus

Mielestäni sisustuksesta tekee kodikkaan kaikenlaiset pienet esineet ja koristeet. Oikeastaan piensisustus on yhtä tärkeässä roolissa kuin vaikkapa kalusteet, verhot ja matotkin.  Minkälaisista piensisusteista meidän olohuoneemme on sitten tehty:


Tuotekuvat: finnishdesignshop.fi ja ikea.fi

Ihastun aina kovasti johonkin esineeseen ja kun saan sen kotiin niin tulen iloiseksi joka kerta sen nähdessäni. Kanto-telineen kohdalla muistan kuinka mieheni kävi sen ostamassa sisustuspuuskassa ja Nappulat ovat taas 30-v. synttärilahja. Lantern-lyhdyn toi joulupukki ja Milk-valaisimen sain lahjaksi appivanhemmiltani.

Esineihastukseni syntyvät hyvin usein sisustuslehtien ja blogien kautta ja meillä esillä olevat esineet ovat esillä monessa muussakin kodissa. Kuitenkin se, miten esineitä yhdistelee ja mitkä esineet päätyvät samaan kotiin tekee jokaisesta kodista uniikin. Vaikka Milk-valaisin on monessa kodissa ja blogissa, sen seurassa olevat esineet ovat erilaiset kuin meillä. Tai vaikka olisikin samoja esineitä, niin sitten kalustevalinnat tekevät omasta kodista yksilöllisen. Minusta meillä ei näytä samalta kuin jossakin toisessa sisustusblogissa tai sisustuslehden sivuilla. Satunpahan nyt vain tykkäämään samoista tavaroista kuin moni muukin :)

Kolahtaako sinuun sisustusblogeissa yleisesti nähdyt esineet vai yritätkö vältellä niitä omassa kodissasi?

3 kommenttia:

  1. Blogeista saa tosi paljon inspistä ja kyllä kolahtaa! :) Ihana tuo raidallinen torkku ylärivissä. Onko se Ikea?

    VastaaPoista
  2. Huopa on Ikeasta ja olen todella tyytyväinen sen laatuun. On pysynyt väreissään ja muodossaan jo pitkään :)

    VastaaPoista
  3. Hihii, tosi kiva koonti! :) Minä en osaa vältellä mitään esinettä sen takia, että se näkyy "liikaa" blogeissa. :) Joitakin esineitä ensin vierastan, mutta mitä enemmän niitä näen vilahtelevan kuvissa, sitä myötä alankin tykkäämään niistä. Eli pikemminkin on niin, että mitä tutumpi, sitä kivempi. :D

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.