lauantai 23. toukokuuta 2015

Tervetuloa!

Ompas mukava huomata, kuinka teidän lukijoiden määrä kasvaa päivä päivältä! Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja mukavaa huomata, että vanhat lukijatkin ovat vielä mukana <3 Ajattelin hieman kirjoittaa blogista ja sen pitäjästä, jotta tullaan paremin tutuiksi uusien kanssa.
 
Täällä kirjoittelee kolmekymppinen Syhi, jota siviilissäkin tällä nimellä kutsutaan. Syhi ei siis ole pelkkä bloginimi vaan ystäväni ovat nimenneet minut näin. Työskentelen mainostoimistossa graafikkona ja vapaa-aikaani kulutuan spinningissä ja kuntosalilla, talvisin moottorikelkan selässä. Olen suurperheen toiseksi vanhin ja minulla on kuusi nuorempaa sisarusta. Asun mieheni ja kahden Cornish rex -kissan kanssa 2013 valmistuneessa omakotitalossa. Matkustamme mieheni kanssa vähintään kaksi kertaa vuodessa, joten matkajuttujakin blogissa on aina välillä. Seuraava reissu suuntautuu Pariisiin elokuussa. Enimmäkseen blogissa on kuitenkin sisustusasiaa.

Muutama sananen talostamme: Kotimme ulkoseinät ja katto on otettu suurelementteinä Sami-taloilta ja muuten kaikki on nikkaroitu itse yhden puusepän ja perheidemme avustuksella. Myös laatoituksessa olemme käyttäneet ulkopuolista apua. Talo on siis tavallaan pakettitalo, mutta emme ottaneet pakettiin mitään sisusteita. Sähkö- ja putkityötkin on hoituneet perheen voimin. Kodissamme on 165 neliötä yhdessä kerroksessa. Tällä hetkellä yritämme saada pihaa ja terasseja valmiimmaksi. Kodin teimme ja sisustimme yhtäkyytiä, mutta pihan jätimme niin, että teemme sitä aina eteen päin kun rahaa on. Seuraava suurempi investointi on autokatoksen ja ajoluiskan pinnoitus. Piha etenee siksikin aika hitaasti, koska ajattelen aina, että mummona en muista oliko pihallani asfaltti, mutta sen muista, että kävin Pariisissa.

Kotimme lämpenee maalämmöllä ja viilenee maakylmällä, kesällä on mahtavaa kun ilmastointi huolehtii siitä, että sisälämpötila ei koskaan nouse yli 23 asteen. Tekniikka ylipäänsä pitää lämpötilan aina samana, oli ulkona sitten +20 tai -20. Meillä on täällä kuusi huonetta ja keittiö sekä kodinhoitohuone ja kylppäriosasto. Viime kesänä valmistui ikihaaveemme lasiterassi, joka on tuonut kotiimme yhden lisähuoneen. Pihalla on myös parinkymmenen neliön varasto ja kahden auton katos. 

Sisustus muuttuu ja hioutuu koko ajan, tällä hetkellä kotiimme tuo väriä vain kasvit, muuten on aikalailla mustavalkoharmaata. Olen ehkä työni puolesta saanut yliannostuksen kaikista väreistä tai jos laitan sisustukseen jonkin värin niin tulee aina mieleen, että se on sen ja sen asiakkaan logon väri. Meillä on paljon sisustusvalaisimia ja sohvatyynyjä, sillä en pysty hillitsemään itseäni niiden ostamisessa. Kalustuksessa design ja Ikea kulkevat kauniisti rinnakkain, eikä minulle ole väliä onko jokin kaluste "halpis" jos se on minusta kiva ja riittävän laadukas.

Kuvagalleriasta voi vilkaista kotimme jokaisen huoneen sekä pohjapiirroksen. Syhinää voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa, kuvia löytyy myös Pinterestistä ja Styleroomista. Indiedaysin ja bloglovinin kautta seuraaminen onnistuu myös. Täytyykin lähihetkinä ottaa työn alle kuvagallerian päivitys!

Vastailen mielelläni kysymyksiin, jos haluatte tietää vielä jotkain muuta tai uutta minusta tai kodistamme. Tulisin erittäin onnelliseksi, jos jättäisitte kommenttiboksiin pikkuiset moikat :)

3 kommenttia:

  1. Moikka, teillä on kaunis ja ajaton koti ja sisustus. Silloin tällöin tulee täällä vierailtua, mutta harvemmin kommentoitua. Kivasti kirjoitat ja kuvaat, jatka samaan malliin!Mukavaa kesää! -Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella ihanasta kommentistasi! Tämmöiset piristävät aina oikein paljon <3

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.