tiistai 19. toukokuuta 2015

Puutarhaihmisen karkkikauppa

Oli pakko tulla hehkuttamaan tänne blogin puolelle aivan mielettömän upeaa yksityispihaan perustettua perennataimistoa, jossa poikkesin tänään anopin ja hänen siskonsa kanssa. Anoppi siskoineen ovat kovia puutarhaihmisiä ja he matkustavat ympäriinsä etsimässä harvinaisuuksia. Harvinaisuuksien perässä piipahdimme Kotkan Karhulassa sijaitsevalla Syrjäkadun Kukka ja Kurpitsa -taimistolla. Ja voi ihme, mitä kaikkea siellä olikaan!

Erilaisia perennoja oli monia satoja tavallisista harvinaisuuksiin ja joka värissä. Taimistoa pitää omalla pihallaan Eija, joka tietää perennoista ja niiden kasvatuksesta aivan valtavan paljon. Perennojen lisäksi mukaani tarttui roppakaupalla vinkkejä ja ohjeita uuden pihan suunnitteluun ja hoitoon. Oman pihansa lisäksi Eijalla on naapuritontille perustettu yleisölle avoin perennapuisto, jossa jokaisen Kymenlaaksolaisen puutarhaihmisen kannattaa ehdottomasti vierailla!

Olen ollut monena iltana pihahommissa (oikeastaan kaiken vapaa-aikani) ja muutaman viikon päästä pääsen jo varmasti näyttämään teille mitä kaikkea olen puuhaillut :)


2 kommenttia:

  1. Hei, eksyin vahingossa blogiisi, ja haluan vain sanoa että sinulla on kaunis, ihana ja hyvällä maulla sisustettu koti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos todella ihanasta ja piristävästä kommentista! <3 Tervetuloa seurailemaan :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.