torstai 28. toukokuuta 2015

Paljon onnea vaan!

Tänään Syhinä on ollut olemassa tasan kaksi vuotta! Sitä on syytä juhlia suklaisella päärynä-kinuskikakulla ja tietysti blogi ansaitsee kasan synttärilahjoja! Lahjat lupaan kuvailla jossakin vaiheessa, kunhan kaikki ovat päässeet omille paikoilleen.

Kaksi vuotta sitten kun julkaisin ensimmäisen postauksen, en osannut yhtään aavistaa millainen tämä harrastus onkaan. Maailman parasta on se, että silloin tulin aloittaneeksi. Blogin myötä olen tutustunut uusiin ystäviin ja päässyt viettämään heidän kanssaan aikaa mageissa blogipippaloissa. Blogin ansiosta kotikin pysyy suhtkoht siistinä, sillä koskaan ei aamulla tiedä, mistä päivällä tekee mieli postailla, joten kaikkien nurkkien pitää olla kuvattavassa kunnossa.

Kiitos kaikista kommenteista joita olette tämän kahden vuoden aikana jättäneet, ilman niitä Syhinää tuskin olisi olemassa. Kommentit ovat kuitenkin tämän harrastuksen suola ja sokeri. Kiitos uusille ystävilleni, joihin olen saanut tutustua ja mukavaa, jos saan tutustua vielä muihinkin teihin <3

Tänään en pääse viettämään blogin kanssa synttäripäivää, sillä olemme henkilöstöpäivässä työkamujen kanssa. Tunnustan tässä myös sen, että tänään on mieheni synttärit (Onnea myös hänelle!) ja oikeasti leivoin kakun miehelle enkä pelkästään blogille. Miehen synttäreitä juhlittiin eilen sukulaisten ja ystävien kanssa. Ja ostinhan minä miehellekin synttislahjoja, mutta ostin kyllä Syhinällekin :)

Kivaa torstaita!

12 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.