perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäistervehdys!

Olipa ihanaa saada nukkua niin pitkään kuin jaksoi! Jotenkin nukkuminen oli kaksin verroin kivempaa, kun on perjantai, mutta saa luvan kanssa olla heräämättä töihin. Pitkä viikonloppu on todellakin tervetullut tänne. Aamun aloitin kahvin ja uusimman Avotakan kanssa oikein pitkän kaavan mukaan. Sitten kuljeskelin pitkin taloa kameran ja kissojen kanssa.

Pääsiäiskoristelu on tänä vuonna aika minimaalista ja rairuohoakaan ei nähdä meillä, sillä kissojen mielestä ruoho on täysin yliarvostettua. Minulla oli sitä kasvamassa useammassakin kipossa ja tällä kertaa paino sanalle OLI. Suklaa kuuluu oleellisesti pääsiäiseen ja sen syömistä olenkin harjoitellut koko viikon. Onneksi olen varannut sitä paljon! Eilen leivoin myös perinteisen persikkapiirakan, joka on vakiovieraamme pääsiäisenä. Ohje täällä ››



Tänään menemme pääsiäispäivälliselle appiukon herkkupatojen ääreen ja huomenna lähdemme munaristeilylle ja juhlistamaan ystävän pyöreitä synttäreitä laivan herkkupatojen ääreen! Kiva miniloma siis tiedossa. Sunnuntaille ei ole sen kummempia suunnitelmia laivalta kotiutumisen jälkeen. Maanantaina sitten taas säntäillään sinne jos tänne.

5 kommenttia:

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.