tiistai 28. huhtikuuta 2015

Blogisisko kylässä

Mainitsinkin sunnuntain postauksessa, että Deko133-blogin Kristiina oli meillä yötä perjantaista lauantaihin. Ilta kului tacoja herkutellen ja jutellen puolille öin!


Aika kului kuin siivillä ja vaikka olemmekin tavanneet vain kerran aiemmin, tuntuu kuin olisimme tunteneet aina! Kaveruus voi tosiaan syttyä pelkästään blogin välityksellä ja livetapaamiskerroilla se syvenee helposti ystävyydeksi. Kun mielenkiinnon kohteet ja elämäntilanne on aika lailla samoilla linjoilla on helppo saada juttu luistamaan. Vaikka välimatka toistemme luokse on pitkä niin uskon, että näemme vielä monia kertoja! Olen jopa suunnitellut talvilomaa Tahkolle, josta olisi helppo piipahtaa Kristiinan luona kylässä.

Jouduin muuten miettimään kattausta ja muuta stailausta pariinkin kertaan, olihan vieraakseni saapumassa toinen sisustusbloggaaja! Silitin jopa tyynyliinat, mitä en ole koskaan tehnyt aiemmin :D

Kristiina nappasi kodistamme ison läjän kuvia ja voin vain ihmetellä, kuinka erilaisille ne näyttävät kuin omat kuvat täällä omassa blogissa. Ei siis ole aivan sama kuka kameraa käyttelee, lopputulos voi olla täysin erilainen. 

Kurkista Kristiinan ottamat kuvat täältä ››

Vai mitä mieltä olette? Nyt ulos nauttimaan ihanasta auringosta, kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi Syhi, ihanasti kirjoitettu!! <3 Allekirjoitan joka sanan. :) Oli ihan mahdottoman huippua käydä teillä, enkä malta odottaa teidän mahdollista Tahko-reissua! Tuota tyynyliinojen silittämistä et kertonutkaan, senkin hupsu! Kiitos vielä, ja nähdään pian! ;)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.