lauantai 18. huhtikuuta 2015

Parasta olohuoneessa

Kyllä vain tuo aurinko on paras sisustuselementti mitä olla voi! Olen maailman onnellisin, että päädyimme laittamaan olohuoneen kaksi seinää täyteen ikkunoita. Valo tulvii niistä koko päivän, sillä ikkunat ovat etelään ja länteen. Lasiterassia suunnitellessa pelkäsin, että se varjostaa olohuonetta, mutta se oli onneksi aivan turha pelko. Terassin lasikatto päästää yhtälailla valon kokonaisuudessaan sisään. Terassin rakenteet ovat niin sirot, että niihin ei sisältä kiinnitä pahemmin edes huomiota.
 
Ikkunanpesupäivänä koko ja määrä ehkä hieman huolestuttavat, mutta onneksi mieheni on ottanut ikkunat urakakseen :) Toivottavasti saadaan nauttia koko viikonloppu hyvistä ilmoista. Aurinkoisina päivinä en tosin ehdi nauttimaan olohuoneen suurista ikkunoista, sillä mieli tekee koko ajan ulos. Eilenkin töiden jälkeen touhusin pihalla vaikka välillä ripsautti vettä. Maanantaina pyörähtää pihan laitto taas käyntiin kun iso kone saapuu uurastamaan etupihallemme.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Aurinko ja valo ovat kyllä ihania juttusia. Jotenkin se on niin merkki tulevasta kesästä. :)
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään malttaisi odottaa kesää! Tule kesä, tule, tule, tule!

   Poista
 2. Ihana valo siellä, kyllä isot ikkunat on ihanat, vaikka pesemistä riittääkin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä vaihtaisi isoja ikkunoita pois vaikka kuinka vihaisin niiden pesemistä :)

   Poista
 3. Ihanan valoisaa! Meidänkin kodissa parasta on valoisuus, vaikkei ihan noin suurta ikkunaseinää olekaan. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. IHANA SEINÄMAALI OLOHUONEEN TV:N TAKANA !! :o Kehtaakos kysyä mitä se on? Upean näköistä teillä muutenkin. Tule meille sisustamaan jookos!? Hihi :-) T. Sirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Maali on muistaakseni Tikkurin kartasta ja kalsiitti nimeltään. Maali on jotain Perus-remppamaalia. Onko sinulla joku tietty kohta kodissa johon tarvitset sisustusapua tai vinkkejä? Voin toki auttaa esim. kuvienkin avulla :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.