sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Uusi pehmoinen matto olohuoneessa

Olen jo kauan haaveillut suuremmasta ja laadukkaammasta matosta olohuoneeseemme. Nyt viimein sain marssittua kauppaan ja pian uusi matto oli jo autossa matkalla kotiin. Karvalankamatto on kissaperheessä todella hyvä, sillä siinä ei näy kynsimisen jäljet lainkaan. Tämä uusi matto on myös pidempi nukkainen kuin vanha ja se tuntuu ihanalta jalkojen alla.

Vanha matto oli minusta liian pieni tähän tilaan ja tämä uusi onkin melkein puolet suurempi (noin 2x3 metriä). Nyt molemmat Hay Tray -pöydät mahtuvat sohvan eteen ja kalustejärjestys on käytännöllisempi, kun toinen pöytä ei ole vain koriste.


Uudessa matossa on kahta erilaista nukkaa ja se tuntuu niin silkkisen pehmeältä jalkoje alla, että tuntuu ihan hassulle, miksi pidimme vanhaa mattoa niinkin kauan. Myös väri on eläväisempi ja tuo pehmeyttä koko olohuoneen ilmeeseen. Vanhassa kuvassa fiilis on todella graafinen, kun taas näissä uudemmissa kuvissa on kodikkaampi tunnelma. Talvea kohti mennessä kaipaan pehmeyttä, lämpöä ja kodikkuutta. Tuumiskelin myös sohvatyynyjä ja voisinkin vaihtaa graafiset mustavalkoiset harmaan eri sävyihin. Ei kun tyynykaupoille siis!10 kommenttia:

 1. Hei, kaunis matto ja ihanan kutsuva sohvakokonaisuus. Meillä on kaksi koiraa ja olen ajatellut jouluna valmistuvaan kotiimme samanlaisia mattoja. Minkä niminen tuo matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on työllä ja tuskalla saatu asennettua sohvan alle ja tottahan toki lappu jää juuri sinne sohvan alla olevaan kulmaan. Pahoittelut, että en millään viitsi sitä alkaa siirtelemään. Myyjä sanoi, että tämä matto on todella suosittu ja yleinen, ehkäpä siis löytyy useammistakin mattokaupoista :)

   Poista
 2. Huomaa kyllä eron selkeästi, hyvän valinnan teitte! Kuvista huomaa myös sen, mitä liian pieni matto tekee kokonaisuudelle vs. oikean kokoinen matto :) Meidän olkkarimattomme on ihan samannäköinen, ostimme sen Askosta nykyiseen kotiimme, hopeainen elävä väri teki meihinkin vaikutuksen. ;) Valkoisella lattialla tuo on ihan kotonaan, itse olen alkanut miettimään sopiiko se sittenkään niin hyvin tummaan lattiaan, joka taas meiltä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos on kyllä melkoisen suuri, miten olen voinut edes elää vanhan maton kanssa :D Hienosti se sopii tummaankin lattiaan teidän kotona, tekee tilan raikkaammaksi.

   Poista
 3. Tosi ihana ja kyllä näyttää pehmeältä!! Nice :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissat nukkuvat nykyisin tuolla matolla, kun se todellakin on niin pehmeä :)

   Poista
 4. Tuo matto on upea! Oletko jo kurkannut mikä matto on kyseessä? :) Mistä ostitte sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ostettu Kotkasta Matto Julinilta. Merkki ei ole tiedossa :(

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.