torstai 15. lokakuuta 2015

Pariisi olohuoneessa

Sain viimeinkin teetettyä Pariisin reissusta taulun, joka pääsi olohuoneeseen New Yorkin ja Thaimaan kaveriksi. Olen tykännyt näistä omilta reissuilta otetuista kuvista, eikä kyllästymistä ole vielä kuulunut. Kiva kun seinällä on jotain merkityksellistä, eikä vain mitä tahansa tauluja.


Lisäsin kuvien päälle tekstit maiden omalla kielellä, jotta niistä tuli enemmän sisustustaulumaiset. Päivämäärät on kätevät, niin muistaa aina helposti, milloin mikäkin reissu tapahtui. Kun tarkastelee tauluja lähietäisyydeltä, voi huomata kameran kehityskaaren. Vanhin kuva on sumea ja rakeinen, kun taas uusin on superterävä! Tuo Azoreilta napattu ensimmäinen on muuten pokkarilla otettu ja ihan hyvin riittää laatu, kun harvoin kukaan katselee niitä nenä kiinni taulussa.
Azoreilla otettu kuva pääsi takkahuoneeseen Lapin seuraan. Pitäisi tehdä vielä yksi reissu, jotta saisin tuonne saunanpukuhuoneeseenkin kolme. Minnehän sitä seuraavalla lomalla lähtisi? :)

8 kommenttia:

 1. Ihania! Olen myös suunnitellut teettäväni omasta reissustani pienen taulun. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä taulut on kyllä ihanan oivaltava ja persoonallinen idea, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden "huono" puoli on se, että aina katsellessa tulee matkakuume :D

   Poista
 3. Tosi kiva idea! Mulla on eteisessä kehyksissä kolme mustavalkoista korttia samalla idealla: yksi New Yorkista, yksi Tanskasta ja yksi Etelä-Afrikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt myöskin, että esim. työhuoneen seinälle sopisi korttikollaasi kaikista reissuistamme :)

   Poista
 4. Näyttääpäs ihanalta kaikki! <3 Mistä muuten taulujen kapea hylly on hankittu? PS. ihanat taulut! ! :

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.