perjantai 9. lokakuuta 2015

Sisustusblogi vai mikä?

Selailin blogia taaksepäin etsiessäni jotakin vanhempaa postausta ja arvatkaapas mitä huomasin. Syhinä on muuttunut joksikin diibadaaba-blogiksi ja sisustusjuttuja on ollut viime aikoina melko harvakseltaan! Jäin pohtimaan, miksi näin ja tulin siihen tulokseen, että kun kotona ei ole mitään uutta, niin ei ole tullut inspiraatiota sisustuspostauksen tekemiseen. Nyt lupaan parantaa tapani ja tehdä sisustusjuttuja, vaikka sitten näistä samoista nurkista. Itseäni ei ainakaan haittaa, että seuraamissani blogeissa kuvataan samoja huoneita päivästä toiseen. Päinvastoin, siksihän seuraan sitä tiettyä blogia, kun sisustus miellyttää :) Täytyy ottaa viikonloppuna kamera käteen ja kiertää ympäri taloa pitkästä aikaa. Ja mielelläni kuulisin, mitä te haluatte blogissani nähdä <3

Nyt kuitenkin sohvalle viltin alle ja Vain elämää!

8 kommenttia:

 1. Jep, sama täällä! Mun kuvauksessa lukee "sisustuspainotteinen" ..umm..no en nyt ihan niin sanois ;)! Mua tylsistyttää kuvailla samoja nurkkia jostain syystä ja jotenkin ei enää jaksa kirjoittaa samoja asioita samoista nurkista! Toisaalta voihan sitä ottaa kuvia ja tarinoida se eri tavalla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toisikin kivaa haastetta kirjoittamiseen, kun pitäisi samoista nurkista keksiä eri tarinat :)

   Poista
 2. Heh, on tosiaan haastavaa profiloitua joksikin bloggariksi jos aihepiirit yhtään muuttuvat...:) Joskus homma vain leviää. Itsekin olen joskus miettinyt, että onko matkailu ja sisustus yhdessä jo liikaa, kun mukaan ripotellaan muitakin juttuja.

  Kaikista tärkeimpänä itse olen blogeja lukiessa kuitenkin kokenut, että "tunnen" bloggaajan - siis tiedän vähän, millainen persoona hän on ja silloin kun tiedän, niin kaikki bloggarin jutut kiinnostavat, vähän samaan tapaan kuin tuttujen tekemiset yleensäkin. Blogin pitää kai ensisijaisesti olle sellainen, että lukijat voivat samaistua sinuun, kuin että se olisi tiukasti jonkin aiheinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koen itse blogin aika päiväkirjamaisena, joskin pyrin pysyttelemään hyvin kevyissä aiheissa. Ehkä on turha murehtia siitä, että kirjoittaa muistakin asioista kun vain luvatusta. Samaa mieltä olen siinä, että blogien kirjoittajat tuntuvat ihan tutuille ystäville, kun persoona välittyy samojen aiheiden läpi :)

   Poista
 3. Tosi hyvä kommentti Minnalta! :) Allekirjoitetaan! Mutta en ole kyllä ajatellut että Syhinässä olisi ollu diipadaapaa, kyllähän postaukset ovat linkittyneet kotiin tosi hyvin! :) Note to myself: ehkä olisikin väljempää pitää kotiblogia, silloin aiheet voisivat hyvällä syyllä rönsyillä muuhunkin kotoiluun kuin sisustamiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina riitä millään juttua tiukasti sisustukseen rajattuna. Välillä on "sisustusdebis", eikä koko aihe jaksa vähempaa kiinnostaa ja sen näkee blogin lisäksi täällä kotonakin.

   Poista
 4. Mua kiinnostaa kans kaikki mitä sä kirjoitat :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.