maanantai 19. lokakuuta 2015

Pikkupöytähaave

Nyt kun makuuhuoneemme alkaa olemaan omaa silmää miellyytävä niin katse löytää seuraavan muutosta kaipaavan kohteen. Tällä erää sellainen löytyy vierashuoneesta. Vierashuoneeseemme mennään aulasta ja sinne on suora näköyhteys niin keittiöstä, ruokatilasta kuin olohuoneesta. Hyvä sijainti vierashuoneelle, sillä siellä on sänky aina pedattuna, toisin kuin omassa makuuhuoneessa päiväpeittoa ei hirmuisen usein näe.

Itse se ongelmakohta liittyykin tuohon yöpöytään. Vierashuoneessa ei tarvitse olla laatikollista tasoa sängyn vieressä vaan siihen riittäisi pikkupöytä valaisinta varten. Mutta minkälainen? Periaatteessa Ikean Malmissa ei ole mitään vikaa, mutta se on alkanut tylsistyttämään minua. Fanitan kaikenlaisia siroja pikkupöytiä ja meiltä löytyykin pari Everyday Designin tarjoiluvaunua sekä Hay Tray isona ja pienenä. Testailin joskus pienempää Tray-pytää siihen, ei ehkä valkoisena niin kovin erikoinen, mutta entäpä mustana?


Haluaisin tuohon kuitenkin katseenvangitsijaksi jotakin hieman erilaista. En ainakaan kolmatta samaa mallia. Kokosin kollaasin kivoista vaihtoehdoista, mutta päättäminen tuntuu mahdottomalle.



(Kuvat: Etola, Finnish Design Shop ja Formverk)

Joku näistä vai ehkä joku muu? Pyöreä muoto toisi kivaa vaihtelua ja mielenkiintoa, mutta musta graafinenkaan ei olisi huono. Myös vaalea puu toisi lämpöä harmaasävyiseen huoneeseen. Selvää on se, että yöpöytämäinen ei tule kysymykseenkään :)

8 kommenttia:

 1. By Lasseni olisi minun suosikkini :) Mutta pyöreäkin voisi olla kiva muoto. Miten yöpöytä voikin olla vaikea päätös... Itse en ole osannut vieläkään päättää omaani, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on muodostunut minunkin suosikikseni! Vai sittenkin pyöreä? Todellakin osaa olla vaikeaa! :D

   Poista
 2. Toi pyöreä puisilla jaloilla on aivan ihana! Toki muutkin olisi hyviä (pois lukien tuo Kartellin Componibili, se kun näyttää mielestäni liian "möhkäleeltä" tuohon kohtaan) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pyöreä puisilla jaloilla olisi aika hyvä valinta, sillä se sopisi moneen muuhunkin tilaan kodissamme :)

   Poista
 3. Tuo TWIN pikkupöytä (jos oikein tunnistin) tuossa alhalla oikealla olisi ihana :) Siinä olisi sitä jotain ja ei olisi kuitenkin ihanan kevyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osaa olla mahdoton valinta! Nyt kaksi ääntä jo tuolla pöydällä :)

   Poista
 4. Musta pöytä voisi olla kiva harmaata seinää vasten. Entä tuo Tray isommassa koossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua enää kolmatta Tray-pöytää meille. Mitä jos kyllästyn ja joudun ostamaan kolme uutta pöytää kerralla :D

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.