tiistai 13. lokakuuta 2015

Maalia makuuhuoneen seiniin

Makuuhuoneemme on ollut aina vähän keskeneräinen. Se on odottanut inspiraatiota jo yli kaksi vuotta. Viimein se inspiraatio tuli kylään ja makuuhuone sai vaalean harmaat seinät. Pieni, mutta suuri muutos!Seinien yleisilme on edelleen vaalea, mutta ei valkoinen. Valkoiset tekstiilit ja kalusteet erottuvat nyt kauniisti ja harmaa luo huoneeseen pesämäisen fiiliksen. Kuvausolosuhteet eivät olleet parhaimmat mahdolliset valaistuksen suhteen, mutta olen yrittänyt käsitellä kuvat vastaamaan mahdollisimmn hyvin sitä, miten silmä värin näkee.


Max oli sitä mieltä, että meillä ei oikeasti ole koskaan näin siloiteltua ja asensi torkkupeiton niin kuin sen tyypillisesti on. Tämän jälkeen sängyllä alkoi ihan mahdoton karuselli ja kuvaaminen loppui siihen.Kuvien määrästä voi ehkä päätellä jotain siitä, kuinka innoissani olen muutoksesta. Vielä se sängynpääty, jota olen jahkaillut jo kauan, niin huone on valmis! Voiko joku huone tulla oikeasti valmiiksi :)

20 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mikä sävykoodi?

  VastaaPoista
 2. Voi että on kaunis makkari <3 Ja ihanan harmoninen!!!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvän sävyinen harmaa :) Minä haaveilen ihan tummanharmaasta seinästä makuuhuoneeseen... tai olen jo kyllä pohtinut sitä kohta vuoden, saisikohan jo tänä syksynä aikaiseksi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin pohdin ensin laittavani yhtä tumman seinän makuuhuoneeseen kuin olohuoneessamme on, mutta onneksi päädyinkin laittamaan valeamman sävyn joka seinälle!

   Poista
 4. Minkä merkkinen on tuo valkoinen päiväpeitto.

  VastaaPoista
 5. Vitsit, just eilen sanoin miehelle,et eiköhän maalata uus olkkari vaalean harmaalla. Juuri tuo sävy on mielessä :) Pitääkin näyttää kuvat ja ehdottaa uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama harmaan sävy löytyy Kertun olohuoneen seinistä: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/

   Poista
 6. Kaunis sävy seinissä ja koko makkari kaunis :)

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis makkari ja makkarin seinä ! Pongasin muuten saman harmaan sävyn samasta blogista.,Tarkoitus maalata olkkarin seinä samalla sävyllä 😀.
  T.Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sävy on kyllä tosi hyvä ja varmasti sopii olohuoneeseen hienosti :)

   Poista
 8. Minun täytynee nyysiä tämä sävy meidän seuraavaan taloon. :D Tuo just oikealla tavalla kaikki valkoiset elementit esiin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuosta asiasta pidän sävyssä eniten, valkoiset näyttävät ihanan raikkaille sitä vasten! :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.