perjantai 9. tammikuuta 2015

Viimevuoden sisustushankinnat

Muutamissa blogeissa on ollut koostetta viime vuoden sisustushankinnoista. Minäkin päätin koostaa Syhinään saapuneet sisustustuotteet omaksi postaukseksi. Samalla tämä toimii jäitä hattuun -postauksena, sillä vaikka joka päivä ei saakaan uutta tavaraa, niin vuodessa ehtii saamaan kuitenkin jo aika monta ;)

Lempparihankintoja olivat ehdottomasti Artek Kanto ja Hay Tray medium sivupöytä. Nämä kaunottaret ihastuttavat minua olohuoneessa joka päivä. Pienempi pöytä on kätevä pari suuremmalle Traylle, niistä saa järjesteltyä jokaisen tilanteeseen sopivan combon.


Toiset sisäkalustehankinnat tapahtuivat työhuoneeseen, sinne hankittiin viime vuonna uusi työpöytä ja Expedit-hylly sen kaveriksi. Myös eteiseen hankittiin penkki, joka kätkee alleen kenkäsäilytyksen.

Lasiterassin valmistuttua sinne hankittiin sohva, kaksi pöytää ja tuoli. Unohtamatta uusia ruukkuja, kynttilöitä ja muita somisteita. Kesällä tuli hankittua myös grillausterassille peltinen kaappi.

Tekstiilejä en hankkinut paljoa, muistini mukaan vain alle kymmenen koristetyynyä tai päällistä! Lisäksi sain viimein tilattua keittiön verhot ja saunan pukuhuoneeseen muovimaton.Kaikenlaisia pieniä hankinotja tulee tehtyä aika tiuhaan, viimevuoden heräteostoksista jäivät eniten mieleeni ylhäällä näkyvän peilin lisäksi First Aid -box, jossa säilyy kaikki lääkkeet ja laastarit kauniisti. Lisäksi Umbra Magnetter -avainpidike eteisen seinällä ilahduttaa minua joka aamu. Lukuvalo olohuoneessa niinikään on ollut mieluinen hankinta.Valaisimista puheenollen, viimevuoden the valaisin hankinta oli Milk-Valaisin! Tai oikeasti sain sen synttärilahjaksi, mutta uusi esine kuitenkin. Synttäreillä sain kasapäin muitakin mainitsemisen arvoisia tuotteita, kuten Design Letters -astioita ja Iittalan Nappula-kynttilänpidikkeitä.

Lisäksi kaikkia pieniä juttuja on tullut hankittua tämän tästä ja näemmä ostan useamman kerran kuukaudessa jotain... Isompi talo siis suunnitteluun :D

6 kommenttia:

 1. Tämä on niin jännä, että vaikka vuoden aikana tuntuu ettei ole ostellut juuri mitään, niin yhteen koottuna hankittuja juttuja onkin ihan reippaasti! :) Syhi hei, sinulle olisi haaste blogissani!

  VastaaPoista
 2. Ihania hankintoja olet kyllä tehnyt :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, mitä hankintoja! Ja niin kauniita kuvia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläiset jäitä hattuun -postaukset ovat aika tehokkaita muistuttajia miten paljon sitä onkaan tullut shoppailtua :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.