lauantai 24. tammikuuta 2015

Keittiön kuvaaminen

Keittiömme esiintyy blogissa aika harvakseltaan. Syy tähän on, että minusta keittiön kuvaaminen on kaikista vaikeinta. Tänään kuitenkin pitkästä aikaa innostuin kuvaamaan keittiötä vähän joka vinkkelistä. Syy tähän intoon oli mahtava auringonpaiste! Keittiömme on lännen puolella, joten sinne ei juurikaan paista aurinko ikinä, mutta onneksi olohuoneen isoista ikkunoista tulvii valoa koko kotiin. Tässä tämän päivän kuvasaldoa:


En osannut karsia kuvista, kun kerrankin innostuin keittiön kuvaamisesta näin paljon.

Tänään on tiedossa ystävän tupaantuliaiset Vantaalla ja huomenna lähdemme ajamaan kelkoilla koko päiväksi. Kiva viikonloppu siis tiedossa täällä, toivottavasti sielläkin! <3

7 kommenttia:

 1. Teidän keittiö näyttää upelata :)

  VastaaPoista
 2. Mikä valoisuus! <3 Teidän keittiössä tykkään erityisesti tuosta vinosta saarekkeesta, se on kaunis, kekseliäs ja sellainen, mitä ei joka kodissa ole. :) Näin muuten tällä viikolla unta, että olin teillä yötä! Lähtiessäni muistin, etten ollut ottanut yhtään kuvaa, ja hirmu kiireellä piti ruveta räpsimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin saarekkeesta kovasti, ja sen äärellä taidan kotona viettää eniten aikaa, nytkin tässä istun ja koodailen :)

   Toivottavasti oli enneuni! Olet tervetullut koska tahansa meille <3 <3 <3

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.