torstai 1. tammikuuta 2015

Mitähän 2015 tuo tullessaan

Kiitos viime vuodesta. Kiitos ystäville, kiitos perheelle, kiitos työpaikalle ja ihmisille siellä. Kiitos teille blogiystävät, varsinkin te jotka sain viime vuonna tavata ja kiitos myös teille jotka käytte lukemassa juttujani, vaikka ette kommentoisikaan.

Olen hyvin onnellinen elämästäni, en keksi miten elämä voisi tämän paremmaksi muuttua. Olen jo muutaman vuoden elänyt elämäni parasta aikaa! Uskon vakaasti, että tänäkin vuonna tulee tapahtumaan kaikenlaista kivaa. Ensimmäinen reissu on jo aivan nurkan takana, 28 päivän päästä lähdemme kelkkaporukalla Leville! Meillä on varattuna ihana mökki ja kelkat ovat huollettu ja valmiina matkaan. Toista reissua olemme pohtineet elokuulle, jospa menisimme miehen kanssa romanttiseen Pariisiin.


Olemme myös vakavasti harkinneet talon myyntiin laittamista. Jos tämä talo tulee myydyksi, on edessä uuden kodin rakentaminen. Uutta taloa olemmekin jo kovasti suunnitelleet ja tonttiakin käyneet katsomassa. Jännittää mahdollinen suuri muutos. Talon rakentaminen on yksi ihmiselämän suurimmista ponnistuksista, mutta itse tehty täydellinen talo on juuri täydellinen koti <3


Jos näin suuria haaveita on jo tiedossa tälle vuodelle niin mitäköhän suuria tapahtumia elämä tielleni heittää. Koskaan ei voi välttyä yllätyksiltä ja juuri se tekeekin elämästä niin hauskaa.Blogissa ei ole toistaiseksi tiedossa suurempia mullistuksia, toki blogin luonne muuttuu jos myymme kotimme, mutta se tuskin on vielä vähään aikaan edessä. Jatketaampas siis yhdessä eteenpäin elämästä nauttien. Toivottavasti saan tavata teitä, ihanat blogikamut, tänäkin vuonna!

8 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Olen päättänyt olla ahkerampi kommentoija tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on vähän sellainen etiäinen, että te ette kyllä helpolla uuden talon haaveesta enää luovu! ;) Parasta vuodessa on aina odottaa jotakin, kuten vaikkapa tuollaista mahtavaa reissua Leville! <3 Ihanaa vuotta 2015, siis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä tuntuu minustakin :D Kaikki taitaa riippua siitä, meneekö nykyinen kotimme kaupaksi, tuskin ainakaan kovin helposti..

   Poista
 3. Voi mitä ihanuuksia siellä on tulossa :) Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.