perjantai 30. tammikuuta 2015

Jälleen lomalla

Tänään starttaa talvilomani, jeiii! <3 Huomenna pakkaamme auton täyteen tavaraa sekä kelkkoja ja suuntaamme Leville. Lähdemme ajamaan iltayöllä ja tarkoitus on olla perillä sunnuntaina puolenpäivän aikoihin. Blogi lomailee myös luultavasti koko viikon, mutta Instagramiin varmasti päätyy loman tähtihetkiä.

Tuntuu, että joululomasta ei ole hirmuisen kauan, eihän siitä tietysti olekaan kuin kuukausi. Monet odottavat aina seuraavaa lomaa (ja viikonloppuja) siksi, että ei tarvitse olla töissä. Minusta töissä on mukavaa ja hyvä olla, odotankin lomaa tuon reissun takia. Joululomalla havahduin siihen, että lojuin sohvalla katsomassa telkkaria monta tuntia. Normaalina arkipäivänä katson aina yhden jakson 24-sarjasta, eli sohvalla ei tule vietettyä kovin paljoa aikaa. Silloin ajattelin mielessäni, että on se hyvä kun on kiva työpaikka. Kivempi siellä on viettää kahdeksan tuntia päivässä kuin vaihtaa se sohvalla lojumiseen! En muuten ole koskaan ollut työttömänä, mitähän siitä tulisi kun hyppisin seinille jo viikon jälkeen :)


Työn yksi suurin plussapuoli on ystävät! Ilman työpaikkaa en varmasti viettäisi päivittäin useita tunteja ystävieni kanssa. Myös parisuhteelle on varmasti todella hyvä, ettei ihan joka hetkeä vietetä yhdessä. Ehtii välillä tulla ikävä omaa puolisoa. Työ rytmittää myös päiväni mukavasti ja tykkään siitä, että on koko ajan jotakin puuhaa. Ajoitan muuten aina kampaamokäynnin viimeisen työpäivän päätteeksi, eikä tämäkään loman aloitus ollut poikkeus. Mikäs sen mukavampi lomastartti kuin viettää parituntia hemmoteltavana ja saa viettää loman kauniissa hiuksissa. Suosittelen!
 

Mukavaa siis aloittaa loma, mutta mukavaa on sitten palata myös töihin. Ihanaa viikonloppua kaikille ja ihanaa lomaa mulle :)

7 kommenttia:

 1. Oikein hauskaa ja ihanaa lomaa, nauttikaa :) !!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenna, Tiia, Johanna ja Sanna <3 Täällä on aivan super-ihanaa! Eka poro näkyi jo ajomatkalla tänne ja Lapin sininen hetki on jotain huikaisevaa. Lunta on ainakin metri! Jään tänne :D

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaa! Lapissa on niin ihanaa ja kaunista.

  VastaaPoista
 4. Nauttikaa, nauttikaa ja nauttikaa. <3 Ja aja kelkkakilometrejä pari minunkin puolesta, vrum vrum! :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.