keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Joulu on poissa

Loppiaisen kunniaksi rapsimme jouluiset somistukset pois. Haikeana pakkasin joulukuusen laatikkoon odottamaan ensi vuotta. Voisinko ehkä sittenkin pitää kuusen vuoden ympäri? :D
Joulun ajan meillä vallitsi ylenpalttinen krumeluuritaivas. Niiden karsimisen jälkeen koti näyttää taas modernilta ja pelkistetyltä, tykkään tästä kuitenkin enemmän vaikka joulua rakastankin. Joulu- ja tammikuu tuovat mukavan rajua vahtelua sisustukseen. Ikkunatähdet jätin vielä paikoilleen, minusta ne tuovat kivaa talvi-fiilistä.


Joulunpunaisen ja hopean tilalle tuli sininen. Sininen on aina ollut yksi lempiväreistäni, mutta kyllästin itseni liialla sinisellä ensimmäisessä omassa kodissa ja pitkään vierastin sinistä oikein todella. Nyt talvisisustuksessa sininen on kiva mauste mustavalkoharmaassa sisustuksessa. En varmaan ole ainoa jolla on joskus ollut vaalean siniset seinät, matto ja verhot samaan aikaan sinisten astioiden ja kukkaruukkujen kanssa? :D


Koti näyttää hurjan paljon suuremmalle ilman joulukuusta! Ja puhtaammallekin. Odotan silti jo ensi joulua. Ja kuusta <3

8 kommenttia:

 1. Täälläki elettiin sininen kausi, juurikin ekassa omassa kodissa :) Sen jälkeen ei sinistä ole sisustuksessa näkynyt. Vähän kyllä yritän jotain värejä viritellä tänne valkoisen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan mikään enää koskaan ylettyä sinisen kanssa samaan suosioon :D

   Poista
 2. Oi, onpas teillä ollut kaunis auringonpaiste! <3 Meillä paistaa olohuoneeseen vain aamuaurinko, joten vielä ei olla vuodenkierrossa siinä vaiheessa, että mollukka vielä yltäisi huonetta valaisemaan. :/ MUTTA, eikös siinä ole hyvä syy pitää kuusta vähän pidempään?! :D Minä nimittäin meinasin säilyttää kaikki joulujutut vielä Nuuttiin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun piti perustella miehelle, että miksi kuusi pidettiin edes loppiaiseen asti :D Hän olisi luopunut siitä jo ennen uuttavuotta.

   Poista
 3. Heh, olipa kiva lukea tämä ku samasta aiheesta kirjoitin :D aivan kamalaa kun kaikki piti olla sinistä, olisi pieni ripaus riittänyt :) laitetaan nuoruusvuosien piikkiin ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli täälläkin haikea olo riisua kuusi ja kantaa se pihamaalle. Nyt kuitenkin koti on ihanan valoisa ja avarantuntuinen! :) Väärentääkö auringonsäteet, vai minkävärinen teidän sohva on? Näyttää kuvissa aavistuksen lilahtavalta / vaaleanpunaiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko hieman juksaa, sohva on aikalailla puhtaan harmaa. Enemmän tosin taittuu lämpimään kuin kylmään :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.