keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Seinälokerot

Pidän kovasti pienistä sisustuselementeistä, kuten kynttilöistä ja kasveista. Vaihtelen usein olohuoneemme seinällä olevien lokerohyllyjen sisältöä. Joskus karsin esineet ihan minimiin ja joskus annan tavaroiden kasaantua vähän joka paikkaan. Tällä hetkellä on menossa jokin tasapaksu kausi. Olohuoneessa on melko runsasta, mutta ei edelleenkään paljoa värejä.  Edellisen postauksen pinkit yksityiskohdat rajautuvat ruokapöydälle ja olohuone nauttii mustavalkoisesta lookista. Viherkasvit tuovat raikkautta ja ostin vastikään lokerohyllylle valkonuppuisen kaktuksen. Saa nähdä saanko sen kukkimaan ja pidettyä hengissä.

Pinkin lisäksi mielessä on pyörinyt vaaleansininen ja olen kerännyt Pinterestiin sen värisiä yksityiskohtia. Ehkä tämän kevään väri onkin vaaleansininen eikä pinkki, täytyy testailla sitäkin. Kirkkaanpunainen naistenpäiväruusu koristaa lokeiroita, mutta tuon enempää punaista ei meille varmaankaan tule. Kukassa väri on ihana, mutta muuten se kuuluu minusta vain jouluun.

Nyt lähden lenkille ihailemaan hämärtyvää iltaa. Kivaa viikonjatkoa!

12 kommenttia:

 1. Kaunista. Minua viehättää tällä hetkellä roosa ja minttu :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kätsyt nuo lokerohyllyt! Tuollaisia voisi miettiä meillekin, hmmmm... :)

  VastaaPoista
 3. Iltaa! Tässä heti kuule aloin torumaan itseäni tyyliin: miten ihmeessä on tällainen blogi vilahtanut ihan ohi multa? Voi miksi en ole tähän aikaisemmin törmännyt :) Onneksi löysin nyt ihan sattumalta ja ehdottomasti lisään lukulistalle. Teillä on kaunis koti. Tuollaiset lokerohyllyt voisin minäkin kotiuttaa, kätevän näköisiä ja niihin saisi laitettua kaikki kivoja pikkujuttuja pois lasten pienien hyppysten ulottuvilta :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos todella ihanasta kommentistasi! Tällaiset palautteet ovat koko bloggaamisen suola ja sokeri <3 Tervetuloa lukijaksi, tulen ehdottomasti vastavierailulle. Nuo lokerot ovat Ikeasta ja aika edullisetkin :)

  VastaaPoista
 5. Oi mitä pinkkiytttä olikin edellisesssä postauksessa! :) Teillä on niin kaunista ja aivan ihanat nuo lokerohyllyt!! Haluisin niin meillekin, mutta ensimmäisenä nään mielessäni kun meidän pikku monsteri yrittää hypätä sen päälle/sisään/mihin vaan :D Koska yritti tauluhyllyllekin ;D Huh. Ihanaa torstaita! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! <3
  Meidän pienempi riiviö yritti hypätä lokeron päälle kun se oli tyhjä, nyt ovat saaneet olla rauhassa kun ei ole kissen kokoista laskeutumistilaa :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista <3 Vaaleansininen kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mä kuule repäsin ja ostin lastenhuoneeseen KIRKKAANPUNAISTA kokonaisen kaapiston verran :D saa nähdä jääkö punaiseksi vai tuunaanko kaapit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos <3 Kyllähän silmä nopeasti tottuu, varmaan siis punaiseenkin :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Tulenkin vastavierailulle pikimmiten.

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.