torstai 27. maaliskuuta 2014

Keväisiä tekstiilejä

Aurinko houkutteli meillekin kevättä sisustukseen. Täysin mustavalkoinen sisustus antoi tilaa himoitsemalleni vaalean savunsiniselle ja kaveriksi valikoitui hehkeä roosa.

Näin nämä Polkka Jamin ihanat tekstiilit Prismassa ja rakastuin heti! Haaveilin kauan vaalean savunsinisestä ja sitä ei tuntunut löytyvän mistään. Sitten se osui polulleni ja vielä noin veikeällä aiheella. Ihan kuin meidän omat siimahännät <3 Tyynykaverin roosan nappasin keittiöpyyhkeen yksityiskohdista.

Myös ohraa ja herneenversoja olen istuttanut muutamaan kippoon. Ne tuovat kevään kotiin oikein toden teolla. Pihallakin kukkapenkistä nousevat jo kevään ensimmäiset sipulikukat. Myös tulppaaneja tarttuu jokaisella kauppareissulla mukaan. Valkoiset ovat ihan ehdoton lempparini!


Uusi kaitaliina tarttui taannoin Anttilan reissulla, tykkään kovin tuosta trendikkäästä siksakista. Ulos olen istuttanut pikkunarsisseja ruukkuun, mutta ne eivät vielä ole oikein auenneet. Ei mene varmaan montaakaan viikkoa kun pääsen ihanstelemaan jo ekoja Krookuksia.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

6 kommenttia:

  1. Kauniita ostoksia olet tehnyt. Minäkin bongasin nuo prismasta, mutta harmikseni tuo sininen ei ole minun juttuni, vaikka kivoilta näyttääkin.

    VastaaPoista
  2. Minäkään en ole aiemmin oikein pitänyt sinisestä, mutta yhtäkkiä huomasin kerääväni Pinterestiin vaalean savunsinisiä juttuja. Pitihän sitä sitten kokeilla ihan kotiin astikin :) Tykkään ainakin toistaiseksi!

    VastaaPoista
  3. Kyllä, nämä on kuin just teille tehdyt! Ja mikä aihe, sopii prikulleen. :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.