sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kauniimpi pyykkipäivä

Uppouduin tänään opettelemaan kameran ja uuden jalustan saloja. Samalla pyykkäilin ja järjestelin kodinhoitohuonetta. Viikolla hankin pieniä kauniita juttuja tilan piristykseksi ja nämä päätyivät kuvausharjoituksen kohteeksi.Syväterävyys ja tarkennus alkavat olemaan jo joten kuten ymmärrettäviä asioita. Uusi jalusta tuotti ensin hieman päänvaivaa, mutta lopulta löysimme yhteisymmärryksen. Jalusta on kyllä aivan ehdoton tällaisissa kuvissa. Mukavaa, kun voi keskittyä kuvauksellisiin asioihin eikä siihen, että tärähtääkö kuva. Hassua, kun ennen en koskaan käyttänyt jalustaa ja nyt en pärjäisi enää ilman. Jalusta taitaa usein olla joko in tai out, mutta ei siltä väliltä. Kivoja tällaiset päivät, kun ei ole kiire mihinkään ja voi rauhassa puuhailla mitä huvitta.

Kaunista sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Ihanan valoisia ja kauniita kuvia!! Pitäisi todella alkaa käyttämään jalustaa, koska kuvat vaan ovat parempi laatuisia heti. Mutta kun se muka on niin vaikea kaivaa kaapista :D nyt mun on kyllä pakko kokeilla joku päivä!! :) ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Meillä jalusta on muuttanut helposti saataville, koska kaapista sen kaivaminen oli aina "liian vaikeaa" :D On kyllä oiva kapistus.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Jalusta on tosiaan ehdoton! Itse en enää ollenkaan kuvaile ilman jalustaa:) Ihana tuo liukuvärjätty pyyhe, mistä tuommoisia saa:)?

  Mukavaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhe on miehen kahden euron löytö Anttilasta, Annon mallistoa :)

   Poista
 3. Minäkin haaveilen jalustasta. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalusta on oiva apu kotikuvauksessa! Tärähtäneet ja silti pimeät kuvat ovat historiaa :)

   Poista
 4. Kuvausharjoittelusta kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! :) Valoisia ja tarkkoja kuvia. <3 Minä en enää osaa ottaa (blogi)kuvia ilman jalustaa, huomaan tulleeni kriittiseksi tärähdysten ja tummien kuvien suhteen. :D Jalusta sitten pyöriikin ympäri huushollia ollen aina jaloissa. Jonkun kerran on tullut potkaistua sitä kameran nököttäessä vielä siinä paikoillaan - onneksi refleksit on toistaiseksi toimineet ja kamera säästynyt kolhuilta.. Hups..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Yllättävän hyvin sitä sopeutuu siihen, että jalusta lojuu koko ajan tiellä :D Eilen kokkailin niin, että se tuijotti koko ajan olan yli, kohta varmaan rupeaa neuvomaan!

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.