tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ruukuille uusi elämä

Olen kova keräilemään kaikenlaista tarpeellista kaappien perukoille. Varsinkin erilaisia ruukkuja minulla on läjäpäin. Olen säilyttänyt kaikkia rumiakin ajatuksella, että tuunaan ne joskus. Joskus on venynyt monien vuosien mittaiseksi, mutta viimein se hetki koitti!

Uuden elämän saivat kolme ruukkua, joiden väreistä en ole pitänyt, mutta en ole raaskinut heittää niitä poiskaan.

Vanhat vihreät ruukut saivat mustaa sprayta pintaan ja näyttävät nyt vähän knalli-hatuille! Jollakin kivalla teipillä voisin niitä vielä koristella.

Aika ihastuttava!

Ensimmäiseen mustaan ruukkuun ostin Sutipuun. Toiseen mustaan on tulossa työpaikan viherkasvista juurtumassa olevat alut. Laitoin viikonloppuna herneen versoja itämään ja keltainen ruukku joka on nykyisin valkoinen saa ne sisälleen. Kun kevät hieman kurkisteli ikkunoista, iski minuun viherpeukaluus ja kaikenlaista siihen liittyvää on meneillään. Laitan näistä muista jutuista kuvia kunhan vähän alkavat vihertämään.

8 kommenttia:

 1. Ai että kuinka hyvältä näyttää! Ihana mini-tuunaus, mutta suuri muutos. :)
  Haastetta sinne:
  http://www.imageblackwhite.com/2014/03/haaste-11-asiaa-minusta-taas.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tulen heti katsomaan mikä minua odottaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuunata ruukku! Ihanat mustat ruukut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoisella teipillä ruukkuun saisi vielä vähän lisää mielenkiintoa. Pitäisi mennä jostain metsästämään :)

   Poista
 4. Hyvin tuunattu! :) Minä en edes uskalla ajatellakaan viherkasveja meille, olen tappanut elämäni aikana joka ikisen jonka olen erehtynyt hankkimaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadusta on kiittäminen miestä :) Minäkin tapan kaikki kasvit ja suosinkin siksi Anopinkieltä ja rahapuuta, koska ne selviävät vuoden kastelematta :D Sitten ostan aina uudet..

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.