sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Huh, mikä viikonloppu!

Tänään olemme viettäneet kivan päivän kummitytön kanssa leikkien. Eilinen kului shoppaillen (nyt meillä on valkoinen joulukuusi!) ja ilta venyi puoleen yöhön ystävien seurassa. Perjantaina meillä oli talo täynnä työpaikan naisia, heidän kanssa kukuttiin aamu viiteen(?) asti. Yhteen viikonloppuun mahtui paljon kaikkea. Nyt odottelen että poreamme täyttyy ja pulahdamme sinne lataamaan akkuja alkavaa työviikkoa varten. Perjantaina naiset toivat lahjaksi ihastuttavan Alessi Tower keittiömittasarjan, tällaisen:



Tower on Monica Försterin suunnittelema. Sunnittelija oli minulle entuudestaan tuntematon ja nyt kun häneen hieman perehdyin, löytyy häneltä muitakin kivoja juttuja. Tämä Tower on hirmuisen kätevä ja kauniin näköinen. Sen saa niputettua pieneen tilaan laittamalla mitat sisäkkäin. Tosin ulkonäön puolesta tätä voi säilyttää näkösälläkin. Towerissa on viisi perusmittaa ja muotoilu on hauska. Mittojen materiaali on posliinia, joten täytyy tarkoin harkita mihin sen sijoitan, koska tornina kisset kaatavat sen alta aika yksikön.

Tulipa muuten jännän keltaisia kuvia tänään syysauringon paistaessa matalalta olohuoneen suurista ikkunoista. Oikeastaan ihan kaunis sävy. Nyt poreisiin ja nukkumatin matkaan. Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voe, kylläpä kelpaisi poreisiin päästä! :)

    VastaaPoista
  2. Tällaisina koleina ja kosteina syysiltoina poreamme on kyllä ihan luksusta :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.