torstai 28. marraskuuta 2013

Puolivuotias

Syhinä on tänään puolivuotias! Ihan lapsen kengissä vielä, mutta kova oppimaan. Elokuun Tilastotietoa-postauksessa avasin hieman taustoja ja tuntoja siitä, miksi puolivuotta sitten aloitin bloggaamisen. Tilastotietona sen verran, että nyt 10000 kävijää on mennyt rikki, tunnistautuneita lukijoita on yli 20 ja päivittäinen kävijämäärä on noin 90. Joinakin päivinä yli 160 ja toisina päivinä "vain" 70. Postauksia olen puolessa vuodessa ehtinyt kirjoittamaan reilusti yli sata ja postaustahti on muodostunut aika lailla joka toiseksi päiväksi.

Kuvia puoleen vuoteen mahtuu ihan tuhottoman paljon, tässä muutama lempparikuva, joka blogiin on päätynyt:
Alun perin haaveena oli oppia kuvaamaan kotia kauniisti ja parannusta on ollut huimasti. Osassa blogin kuvia kiittäminen on miestäni, joka meistä kahdesta ottaa tyypillisesti ne paremmat kuvat. Usein minä kuvaan ensin jotakin tiettyä aihetta ja lopulta pyydän miestä ottamaan muutaman hyvän kuvan omieni kaveriksi.

Hakusanat joilla Syhinään päädytään, ovat melko perinteisiä, kaksi erikoisinta ovat "eteläsuomen sienitilanne lokakuussa" ja "harmaa huone". Minusta on kiva seurata tilastoja ja hakusanat ovat ehkä ne kiinnostavimmat. En tiedä miksi harmaa huone -hakusanalla on päädytty syhinään, sienitilanne-haulla ehkä muutaman suppis-postauksen takia.

Syhinän Facebookin kautta voi seurata blogia, tällä hetkellä sinne tulevat automaattisesti uudet postaukset ja mitään sellaista sisältöä siellä ei ole, jota blogissa ei ole. Eli FB on toistaiseksi vain seuraamisen väline. Myös Bloglovinin ja Blogilistan kautta seuraaminen onnistuu.

Kiitos teille kaikille jotka olette mukana! <3

Huomenna on työpaikkani järjestämät hulppeat juhlat! Esiintyjänä on Juha Tapio ja ohjelmassa super-hyvää ruokaa, bilehile-bändi ja paljon ihmisiä hienoissa juhlapuvuissa. Jänskättää! Uudet korkkarit ovat olleet iltaisin tennissukkien kanssa jaloissa mukautumassa, olen melkoisen koominen näky täällä pyjamassa, sukissa ja nahkakengissä :D Iloista loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Onnea puolivuotiaalle! Kannattaa muuten asentaa Google analytics, jos sulla ei jo ole käytössä, siitä saa vielä enemmän tilastotietoa irti :)
  Oijoi, juhlat kuulostaa aikas hyvälle, Juha Tapio <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen asentanut Analyticsin silloin heti kun aloitin, mutta en koskaan muista käydä sitä katsomassa :D Tulisipa jo huominen <3

   Poista
 2. Onnea puolisvuotissyndesankarille! ;) Ja hauskoja juhlia, toivottavasti korkkarit istuu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan kohta vielä korkkarit ja sukat ja lämmitän niitä föönillä! Täytyy istua ihan täydellisesti :D

   Poista
 3. Jee, onnea puolivuotiaalle kauniille blogille♥ Niin, ja superkivoja juhlia! Kuulostaa ihan mahtavilta pirskeiltä:)!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Viivi <3 Koitan jaksaa tulla lauantaina kertomaan miten juhlissa meni :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Ilahduttaa että sain sinut vieraaksi blogiini, koska tykkään sinun blogistasi niin kovasti!

   Poista
 6. Hei, blogissani olisi sinulle Uusi kuvakulma -haaste. http://www.kotiaurorassa.blogspot.fi/2013/11/uusi-kuvakulma-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Osallistuin tähän haasteeseen kesällä:
   http://syhina.blogspot.fi/2013/08/kuvakulma.html
   Mutta otan haasteen mielelläni uudelleen vastaan. Yritän tällä kertaa keksiä jotain uutta sisätiloissa :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.