sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Olohuoneen uudet verhot

Olohuone on saanut talvisempaa ilmettä uusilla tekstiileillä. Valkoiset niukat verhot vaihtuivat raidallisiin ja runsaampiin. Nämä uudet valko-harmaa raidalliset verhot ovat samaa sarjaa vierashuoneessa olevien verhojen kanssa. Materiaali on laadukasta ja kissen kynsien kestävää. Purjerenkaat ovat ehdottomat meillä, koska kisset roikkuvat verhoissa ja nipsuilla olevat tippuvat helposti. Myös uusia tyynynpäällisiä on sohvalla.

Kun ulkona on kylmää niin kotiin kaipaa paljon muhkeita ja lämpöisiä tekstiilejä. Myös värikkäät asiat ovat saaneet toistaiseksi väistyä, koska ulkonakin on suurimman osan aikaa niin harmaata. Haluan sisä- ja ulkotilan olevan yhtä keskenään. Olohuoneen nykyinen väripaletti on suoraan kopioitu kisu-ystävien turkkien ihanistä värisävyistä :)


10 kommenttia:

 1. Kauniit verhot olet löytänyt :) Meillä kisu tykkää piiloutua verhojen taakse, vaanii siellä ja toisinaan syöksyy ohikulkijan perään :) Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Meillä tehdään samaa ja hauskinta siinä on, että toinen ei koskaan osaa varoa vaikka verhojen takaa vaanitaan monta kertaa päivässä :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan muhkeaa ja kodikasta! <3 Vaikka harmaan voisi kuvitella olevan kylmä väri, tekee se päinvastoin kodikkaan ja lämpimän tunnelman! Ja kyllä, purjerenkaat on pop, saavat verhot näyttämään ryhdikkäiltä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Harmaa sitoo kauniisti mustan ja valkoisen kodikkaaksi ja tasaiseksi. En tiedä minne kaikkialle tämä harmaa vielä leviääkään kun koko ajan laittaisin sitä lisää. Ja purjerenkaita ilman ei ehkä voi edes elää :D

  VastaaPoista
 5. Hienot verhot ja sopii! Kaunis kokonaisuus! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Nyt kun olen niitä pari päivää katsellut, niin ovat kyllä todella mieleiset.

  VastaaPoista
 7. Kivat verhot tosiaan, minkämerkkisiä ja mistä ostettu jos saa kysyä?

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Ostin verhot vuosi sitten Eurokankaasta. Nämä ovat valmisverhot ja meillä on samat myös vihreävalkoraidallisina. En muista/tiedä mitä kaikkia värejä niitä on ja saako niitä vielä, mutta lähimmästä Eurokankaasta kannattaa kysellä :)

  VastaaPoista
 9. Hei!! Mistä löysit noin pitkät verhotangot?
  On muuten kaunïit verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin rautakaupasta jatkettavia verhotankoja ja yhdistelin niitä :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.