keskiviikko 20. marraskuuta 2013

10 kuvaa kesään: marraskuu

Vasta eilen illalla muistin, että 17. päivä oli 10 kuvaa kesään -haastepäivä ja koska silloin oli jo pimeää, piti odottaa aamuun. Pyysin mieheni ottamaan kuvan, koska itse lähden töihin pimeän aikaan ja palaan pimeän aikaan.

Tänään siis kuitenkin jatkuu 10 kuvaa kesään -haaste, jonka sain white & black -blogin J:ltä. Haasteessa valitaan yksi kodin ikkuna, josta otetaan kuva kuukauden jokaisena päivänä syyskuusta ensi vuoden kesäkuuhun. Halusin ottaa sellaisen kuvan, josta näkyy myös sisustusta, jotta pystyn seuraamaan sekä pihan että sisustuksen muutoksia.

Marraskuussa näyttää tältä:
18.11.2013 klo 12.44

Lokakuussa oli tällaista:
17.10.2013 klo 16.49
 
Syyskuun tunnelmat olivat tällaisia:


17.9.2013 klo 17.30 

Loka- ja marraskuun välillä ei ole suurta eroa oikein missään. Marraskuussa kaikki on tasaisen harmaata ja sisältäkin värit ovat vähentyneet. Ulkona loputkin lehdet ovat pudonneet ja havupuut näkyvät nyt voimakkaammin. Nurmikko on urheasti ihan super-vihreä vielä! Ruokaryhmän tuolit elävät omaa elämäänsä, välillä niitä on kuusi ja toisinaan taas neljä. Marraskuun kuvassa on havaittavissa jo joulun lähestyminen, tosin tuosta harmaudesta ei kunnolla erota ikkunatähteä eikä pöydällä olevaa kynttelikköä. Peukut pystyyn, että seuraava haastekuva on jo valkoinen!
_ _ _

EDIT: Sain salilla hetki sitten kuulla että tänään onkin jo 20. päivä (ei 18. niin kuin luulin), eli minulta on kaksi päivää hävinnyt kuin tuhka tuuleen :D No, haastepäivä oli siis sunnuntaina, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.