perjantai 15. marraskuuta 2013

Vuodessa tapahtuu paljon

Juutuin eilen katselemaan raksa-ajan kuvia. Päivälleen vuosi sitten asuimme väliaikaisessa vuokra-rivarissa ja rakensimme unelmien kotia. Rakentaminen oli rankkaa ja vei kaiken vapaa-ajan, mutta kyllä se kannatti kuitenkin! Vuosi sitten meillä ei ollut vielä laminaattia lattialla, putki- ja sähkötyöt olivat kesken, suuri osa kiintokalusteista puuttui ja piha näytti miinakentälle.


Teimme molemmat oikeita töitä ja siinä ohessa rakensimme taloa, varmaan nukuimmekin joskus. Nyt olen onnellinen, että meillä on ihana ikioma koti! Ihanaa tulla rankan päivän jälkeen kotiin, juuri sellaiseen mistä on aina unelmoinut ja mikä on täyttänyt kaikki haaveet ja odotukset monin kerroin.

En ehkä enää ryhtyisi rakentamaan, mutta 101% kiitos sille, että joskus ryhdyimme!

Tänään saan talon täyteen ihania ystäviäni töistä. Ihanaa päästä kokkaamaan ja kattamaan isommalle porukalle! Huomenna on edessä ostosreissu mummin kanssa, tarkoitus on hakea molemmille valkoiset joulukuuset ja eiköhän mukaan tartu muitakin joulujuttuja. Koristelen niin innolla uutta kotia, että sanokaahan sitten kun liika on liikaa :)

Rentouttavaa viikonloppua <3

2 kommenttia:

  1. Voi että, talon rakentaminen on ihan varmasti rankkaa, mutta onneksi siitä saa "palkaksi" sen oman unelmien talon♡ Teillä on kyllä kaunista:)! Mukavaa iltaa ja viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä rakentamisesta saatu palkka on niin suurta, että kannattaa vaikka onkin rankkaa. Rankkaa oli myös eilen kun talo oli täynnä naisia ja kuohuvaa, nyt heikottaa :D

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.