lauantai 14. syyskuuta 2013

Tarjoushaukka

Olen mainosten ja tarjousten uhri! Jos näen telkkarissa mainoksen jostain uudesta tuotteesta tai joku on tarjouksessa kaupassa, niin minun on pakko ostaa se! Eilen meille kotiutui Citymarketin Mammuttimarkkinoilta Iittalan valkoviinilaseja. Ne olivat hinnaltaan vain 12 €/2 kpl, joten en yksinkertaisesti voinut vain jättää niitä enää kauppaan. Tähän asti valkkari on juotu Iittalan Verna-laseista, joista meillä juodaan maito ja mehukin ja joihin olen totaalisen kyllästynyt.

Cittarista tarttui mukaan myös matkalaukku, koska meillä ei aiemmin ole ollut omaa. Benettonin laukut olivat puoleen hintaan ja isolle laukulle jäi hintaa alle 60 €!

Laukku näyttää hirmu-pienelle kun jättiläiskissa meni sinne pönottämään :D

Muutama muukin oli lisäksemme lähtenyt kaupoille, porukkaa oli niin paljon että en tiennyt koko kaupungissa asuvan niin paljon ihmisiä! Tarjouksessa oli myös pienet pakaste-coctailpiirakat ja semmoiset paketit oli joka kärryssä, meilläkin. Mies kulki kärryjen kanssa ja minä säntäilin paikasta toiseen ja kannoin aina sylillisen tavaraa kärryihin. Yhden tälläisen ryntäyksen seurauksena sylissäni oli hirmusti tavaraa ja näin hyllyn takaa tulevan kärrymme coctailiirakoineen. Sattuipa sitten niin että rymäytin sylissäni olleet tavarat jonkun toisen miehen kärryyn, coctailpiirakoiden vika! Mistä kaupassa voi erottaa omat kärryt jos kaikilla on samat tavarat :D

Nyt lähden haravoimaan, leipomaan, silittämään, pesemään ikkunat, siivoamaan vessat, pyykkäämään ja odottamaan vieraita synttärikahveille. (Ai miten niin hössötän?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.