sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kevään kukkaloistoa odotellessa

Istuttelin tänään sipulikukkia, noin 70 sipulia taisin laittaa. Mieleni kaipaa eniten kevätkukkia, joten laitan tulppaaneja ja narsisseja joka nurkalle. Vielä etupihalle istutan muutaman kymmentä. Vaikka vain puolet nousisi, niin tuon määrän puolikkaassakin on jo ihailtavaa :)


Mitäs lemppari-kukkia ruudun toiselta puolelta löytyy?

4 kommenttia:

 1. Terassilla odottaa 2kg sipulisäkki istuttamista, lisää tulppaaneja :) melkein kaikki, jotka viime syksynä istutin lähti kasvamaan. Syyshortensia pensaita ostin myös lisää, niistä tulee tosi kauniita kun tuuhenevat ja kasvavat.

  VastaaPoista
 2. Oooh, pitää siis hakea lisää :D Eihän 70 sipulia riitä mihinkään! Syyshortensia on ihana, vanhempieni pihalla on iso ja vanha pensas, heillä on tosi hapan maa joten kukinnot ovat ihan tummia. Istutitko hortensiat ihan perus-kalkkiseen maahan vai laitoitko hapanta kasvualustaa?

  VastaaPoista
 3. Se on hyvä määrä alkuun :) muistaakseni 50 sipulia istutin viime vuonna ja nyt sit piti saada lisää :-) niihin jää koukkuun!
  Ihan perus maahan istutin, yhdellä pensaalla testasin ensin. Istutin sen viime vuonna ja hyvin lähti kasvamaan. Nyt viereen ostin lisää hortensioita.

  VastaaPoista
 4. Pitää ehkä hakea meillekin hortensia jos kerran hyvin pärjää tavallisessakin maassa. Ei ole syksyllä kilpailijaa sen kauneudelle!

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.