keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Matkakuumetta

Meillä täällä Etelä-Suomessa oli aamulla vain kolme astetta lämmintä! Heti kun ilmat viilenivät matkakuume väkisinkin alkaa polttelemaan. Olemme lähdössä vuoden alussa Thaimaaseen juhlimaan anopin kuusikymppisiä. Rakastan talvea yli kaiken ja minusta on hieman harmi tuhlata kokonainen viikko talvesta kesäilyyn, mutta en ole koskaan käynyt missään niin kaukana kuin Thaimaa, joten olen todella innoissani.


Olemme menossa Krabiin, hotelliin nimeltä Peace laguna resort & spa:


(kuva: www.peacelagunaresort.com) 

 (kuva: Aurinkomatkat) 
(kuvat: Finnmatkat) 

Noita matkakuvia kun alkaa selailla, ei siitä meinaa tulla loppua, ihanan näköistä! Olisi kiva kuulla matkakokemuksia Krabilta ja yleisesti Thaimaasta, onko teistä lukijoista kukaan käynyt Krabilla tai muualla Thaimaassa? En ole yhtään ranta-köllöttelijä, joten Thaimaan aktiviteetti-ideoita ja must-see-asioita kuulisin mielelläni.

4 kommenttia:

 1. Voihan matkakuume! Opiskelin aikoinani Bangkokissa, ja jonkin verran siinä ehti myös maata koluta.. Tuon jälkeen olemme pakanneet reput melkeinpä vuosittain ja suunnanneet Aasiaan kuukaudeksi kerrallaan.. Tuo Ao Nangin alue on aikamoinen lomakylä, josta löytyy kyllä kaikenlaisia turisteille suunnattuja aktiviteetteja ;) Parhaat kokemukset Krabin alueelta liittynevät meillä lähinnä saarihyppelyyn ja huikeiden maisemien ihasteluun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, mitä opiskelit siellä? Ja miten ihana mahdollisuus reissata noin paljon! :)
   Saarihyppelystä luinkin jossain ja se on varmasti minun turisti-aktiviteetti. Sukeltaminen myös kiinnostaa. Varmaan siellä on melko helppo liikkua jos tahtoo mennä vähän suurempaan kaupunkiin, eihän viikossa ehdi mitään =D

   Poista
  2. Päädyin muutaman mutkan kautta opiskelemaan Siam Universityyn markkinointia. Varsinkin Thaikuissa asuessa ehti mukavasti kiertelemään kaikki lähimaat. Ja siitä jäikin sitten muistoksi ikuinen matkakuume ;)

   Poista
  3. Todella avartavia ja hienoja kokemuksia ovat ulkomailla opiskelu ja työskentely. Itse olen työskennellyt lyhyen aikaa Engalnnissa, hieno kokemus oli sekin vaikka aika paljon lähempänä kuin Thaimaa :)

   Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.