keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Keittiötekstiilejä

Löysin Anttilasta Annon keittiötekstiileitä ale-hinnoilla ja kotiinhan ne piti tuoda sieltä kuleksimasta. Meillä on ollut aiemminkin Annon keittiöpyyhkeitä ja olen ollut tyytyväinen niiden laatuun. Värit eivät ole useista pesukerroista huolimatta levinneet tai haalistuneet ja pyyhkeet ovat pitäneet muotonsa hyvin. Tälläkertaa kotiin tuli pyyhkeiden lisäksi leipäkori. Perinteinen rottinkinen leipäkori on huono tarjoiluastia, koska leivän murut tippuvat korin läpi pöydälle ja posliini-/lasikulhossa leivät näyttävät jotenkin vähän hassuille. Kankainen ratkaisi kaikki leipäongelmani.


Tekstiilit vaikuttavat koko keittiön yleisilmeeseen ja vaikka väri on musta-valko-harmaa, niin eri kuosit tekevät erilaisen fiiliksen. Pyyhkeitä ostin kolme, kun olivat 3-4 €/kpl. Leipäkori kotiutui 4 € hintaan. Patalaput ovat Finnlaysonin, ne ovat vanhat, mutta otin ne tuohon kuvausrekvisiitaksi.

Löytyykö sieltä puolen ruutua Annon keittiötekstiilejä?

2 kommenttia:

  1. Mulla on yksi Annon keittiöpyyhe, jonka sain Ruoholahden Kodin1:n sisustuspäiviltä goodiebagin mukana. Vaikuttaa ihan hyvältä, on nyt matkalla ensimmäiseen pesuunsa, joten sitten näkee millainen on. :)

    VastaaPoista
  2. Annossa on kivaa että kuosit vaihtelevat, mutta värisävyt ovat yhdenmukaiset. Voi yhdistella miten vain ja aina sopii kivasti yhteen. Olohuoneessa meillä on kaksi lohenpunaista tyynyä mutta niissä on eri kuosit :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.