torstai 1. elokuuta 2013

Olohuoneen valaisinpohdintaa

Haluaisin olohuoneeseen uuden lattiavalaisimen. Nykyinen ei jotenkin sovi olohuoneeseemme yhtään enkä ylipäänsä pidä enää oikein sen mallista.Varjostimen vaihtaminen vitivalkoiseksi tai mustaksi helpottaisi ehkä vähän, mutta samalla vaivalla vaihdan koko valaisimen. Sen oikean valaisimen löytäminen on osoittautunut vaikeaksi. Haluaisin jotain todella yksinkertaista, Studiokirsimarilta löysin yhden kivan joka olisi saatavana mustana ja valkoisena. Myös Ikean Kulla miellyttää, luultavasti kiiltävän pinnan vuoksi. Anttilassa olisi myös yksi kiva, joka on huomattavasti enemmän blingbling.

No, jos pystyn jollain ihmeellä valitsemaan valaisimen mallin, niin otanko mustan vai valkoisen:


Valkoinen olisi raikkaampi, mutta musta toisi enemmän särmää. Toisaalta meneekö koko nurkkaus ihan mustaksi, kun telkkari on siinä vieressä. Anttilan hopean kiiltävä ei ehkä oikein pääse oikeuksiinsa harmaata seinää vasten, joten olisikohan tuo valkoinen paras valinta.

Tällaisia pohdintoja tähän sateiseen aamuun.

4 kommenttia:

 1. Mä ottaisin mustan :) Vaihdoin itsekin muutama viikko sitten meidän olkkarin valkoisen varjostimen mustaan..

  VastaaPoista
 2. Ikean Kulla on ollut jo pitkään ykkös-vaihtoehto, se kyllä toisi särmää valko-harmaaseen huoneeseen :)

  VastaaPoista
 3. Studiokirsimarin valaisin mustana näyttää hyvältä noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. Noita kuvia kun olen tuijotellut niin musta on alkanut näyttää paremmalle. Pitäisi tehdä Ikean reissu ja käydä kurkkaamassa Kulla livenä (koska on niin paljon halvempi). Ja ehkä olisi viisasta pyörähtää myös paikallisissa lamppukaupoissa :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.