maanantai 5. elokuuta 2013

Ikean ostoslista

Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä Ikeassa. Tarpeita on ketynyt taas kasapäin ja ostoslistan ohi tulee aina kuitenkin ostettua "jotain pientä". Onneksi on farmariauto :)

Eteiseen olen jo pitkään suunnitellut säilytys/istun-kalustetta, oikeaa ei valmiina ole löytynyt, ja se olisikin ihan helpoo rakentaa itse. Sitä varten katson Ikean työtasoja, josko niistä joku sopisi rakennusmateriaaliksi. Lisäksi kalusteen päälle tarvitaan laatikko, jossa voi säilyttää huiveja ja hansikkaita. Alle tulisi Sovellan järjestelmästä kenkähylly.


Olohuoneeseen haluaisin lisää hyllytilaa ja ajattelin katsoa josko Ikean seinälokero kävisi tarkoitukseeni. Laittaisin niitä kaksi seinälle ja niihin kauniita tavaroita, jotka nyt piilottelevat kaappien sisällä, mm. Aalto-maljakot. Lisäksi Kulla-valaisimen haluan nähdä livenä, nyt olen sitä vain kuvissa ihaillut. Myös olohuoneen verhot haluan vaihtaa syksyisemmiksi, täytyy verhojenkin osalta tutustua Ikean tarjontaan.Kissojen kuppien alle olen monesti ajatellut laittaa tarjottimen, mutta en ole vielä koskaan muistanut sitä ostaa. Nyt se on listattu ostoslistaan joskos sopiva löytyisi Ikeasta.

Keittiöön olen haaveillut mattoa jo pitkään, mutta oikean kokoista ei ole löytynyt. Täytyy katsastaa Ikean matto-apajat. Tämä Söften-matto on kivan näköinen, mutta sekin on keittiöön liian pieni. Se voisi sopia kyllä johonkin muuhun huoneeseen.


Ja ne listan ohi kärriin päätyvät ovat yleensä kynttilöitä ja muita sisustustarvikkeita ;)


(kuvat: www.ikea.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.