keskiviikko 14. elokuuta 2013

Liukuovikaappi

Ajattelin vilauttaa teille aulassa olevaa liukuovikaappia. Kaappi on jaettu kahteen osaan, vaate-puoli ja romu-puoli. Vaate puoli on suurempi ja se kätkee sisäänsä paikan takeille, huiveille, kengille ja muille päällysvaatteille. Romu-puoli sisältää sanan mukaista asiaa..

Kaapistossa on neljä noin metrin levysitä ovea. Ovet ovat maalattua lasia, eikä niistä näy läpi. Valitsimme mahdollisimman kapeat alumiini-profiilit ja jakolistat, jotta ilme olisi mahdollisimman pelkistetty. Jakolistat laitoimme, koska yhtenäinen lasi olisi hurjan painava. Nyt jos johonkin lasiin tulee vikaa, se on helppo vaihtaa, ei tarvitse siis vaihtaa koko ovea.

Kaapisto on syvyydeltään 63 cm. Alas on jätetty sokkeli, jotta laminaattia ei tarvinnut laittaa kaapin alle ja jalkalistan sai siististi. Oikean laidan lokerot kätkevät hyvin käsineet, huivit, hatut ym. pienet vatteet ja asusteet. 


Ylähyllyt ovat melko tyhjät, koska juuri ennen kuvausta päätin siirtää laukkuni toiseen paikkaan. Meinasin laskea laukut samalla, mutta en uskaltanut, arvioisin niitä olevan kuitenkin enemmän kuin 30. Ostan uusia kenkiä ja laukkuja ihan jatkuvasti, mutta hyvin harvoin raaskin heittää vanhoja pois, (luopumisen opettelu on työn alla ja onnistuin eilen heittämään yhdet risat farkut pois).Rakastan myös huiveja, pidän aina muutamaa sen hetken suosikkia käden ulottuvilla ja muut (niitäkin kymmeniä..) on pakattuna laatikkoon. Olemme molemmat aikamoisia hamstereita, siksi kaapin romu-puoli on ehdottomasti oltava. Se on tarkoituksella kauemmassa päädyssä ja kun liukuovet ovat kiinni, niin näky on ihan siisti.

2 kommenttia:

 1. Heippa,
  Kiva kokonaisuus. Olisi oikein mukava, jos saisi tietää kenenkä tuotteista komistus on koottu ja hintakin olisi mukava tietää?
  Mutta, todella hieno juttu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On kyllä kätevää kun saa liukuovien taakse kaikki jemmaan :)

  Otimme liukuovet Keittiökalustetukusta. Suunnittelimme itse kokoonpanon ja tilasimme oikean määrän valkoista mdf-levyä joista askartelimme komerot. Liukuovet sai juuri siinä leveydessä ja korkeudessa kuin tarvis, joten joka paikkaan saa sopimaan. Hinta oli noin 3000 € eteisestä ja kahdesta makuuhuoneesta.

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.