maanantai 12. elokuuta 2013

Olohuoneen "uusi" valaisin

Jokin aika sitten kirjoittelin haaveesta saada olohuoneeseen uusi lattiavalaisin. Silloin mietteissä oli Ikean Kulla tai Studiokirsimarin kolmijalkainen vaihtoehto. Vielä ei päädytty kumpaakaan, mutta sunnuntain Ikea reissulta mukaan lähti uusi varjostin vanhaan valaisimeen. Varjostin on ihana, rakkautta ensi silmäyksellä. En tiedä, kumpi huomasi sen ensin, minä vai mieheni, mutta molemmat ihastuimme heti. Vanha jalka ei ehkä ole täydellisin kumppani varjostimelle, mutta kun löytyy parempi niin sen voi sitten vaihtaa.
 
 

Muutos oli yllättävän suuri vanhaan verrattuna?4 kommenttia:

 1. Onko varjostimen sisäpuoli kuparinen? Silloinhan jalan voisi suihkutella kupariseksi? Kupari kun tuntuu olevan nyt niin trendikästäkin :)

  VastaaPoista
 2. Se on vähän niin kuin kuparinen ja siis spraymaalaaminenhan voisi olla melko helposti toteutettavissa! Kiitos ideasta! Maalaisinko mustaksi vai kupariseksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mustakin kävisi! Makuasia kummasta tykkäisit(te) enemmän.. :)

   Poista
 3. Ehkä voisi kokeilla sitä kuparia ja jos liian raju niin helppo vetäistä musta päälle. Olen innoissani tästä ideasta! (Mitähän kaikkea muuta sillä kuparilla voikaan maalata...)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.