sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vino saareke keittiössä

Palataampa välillä sisälle sisustusasioiden pariin. Pohdin tuossa yksi päivä sitä, että vaikka meillä on samat sohvapöydät, valaisimet, matot ja peilit kuin kaikissa muissakin blogeissa, niin yksi hieman erikoisempi sisustusratkaisu meiltä löytyy. Nimittäin tuo vino saareke. Saareke on aulassa, heti keittiön jatkeena ja sen ääressä syödään, kirjoitetaan blogia, luetaan ja tehdään ihan kaikkea.Aluksi meinasimme päätyä perinteisempään saarekkeeseen, mutta jostain syntyi idea laittaa tiski vinoon ja se jos mikä oli hyvä päätös! Tällä asettelulla saareke ei rajaa keittiötä omaksi tilaksi niin voimakkaasti vaan enemminkin yhdistää tilan aulan ja ruokatilan kanssa. Saarekkeen ääressä on tilaa reilusti kahdelle, mutta neliöiden puolesta olisi kyllä ollut tilaa vieläkin pidemmälle tasolle. Vinon tiskin myötä päätimme laittaa laatan ja laminaatin välisen saumankin samaan linjaan. Tällä tavalla tuulikaapin ja keittiön sama laattalattia on yhtenäinen.Grillaamisen kannalta taso on myöskin hyvin sijoiteltu, sillä se sijaitsee grillausterassin oven vieressä ja siihen voi kätevästi laittaa terassille vietävät tarvikkeet ja sitten ovelta nostella kaikki ulos. Juhlissa taso on myöskin erittäin hyvä, sillä siihen saa katettua tarjoilut ja niitä on kätevää ottaa sekä ruokatilan että keittiön puolelta.


Haluaisin uudet baarijakkarat ja jos joskus raaskimme ostaa uudet tuolit keittiönpöydän ääreen niin samalla vaihtuvat baarijakkaratkin :)

12 kommenttia:

 1. Kaunista - ja ah, niin siistiä! Ihana on muuten tuo "rullakko" tarjoilukärry tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo saarekkeen sijainti aiheuttaa sen, että se ei meinää pysyä siistinä millään. Liian helppoa laskea siihen käsistään kaikenlaista. :D Everyday Designin tarjoiluvaunu on osoittautunut todella näppäräksi kokonsa puolesta. Kaunis kaluste jota voi käyttää moneen tarpeeseen.

   Poista
 2. Voin kuvitella miten monikäyttöinen tuo saareke on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiössä ei kai koskaan voi olla liikaa (tai tarpeeksi laskutilaa)! :)

   Poista
 3. Todella upea tuo saareke ja erilaisuus kunniaan :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen ja varmasti toimiva tuollainen vino saareke, kun se ei rajaa liikaa keittiötä omaksi tilakseen... Näyttää sopivan tuohon tilaan tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Perinteisellä saarekkeella tilasta olisi tullut aikamoinen karsina.

   Poista
 5. Kauniin seesteinen värimaailma näissä. :)

  VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.