torstai 13. elokuuta 2015

Inspiraatiokuvia asuntomessuilta

Moikka vaan viikon tauon jälkeen ja terveisiä Pariisista! Pariisi oli kyllä aivan upea kaupunki ja siitä onkin tiedossa muutama postaus kunhan saan kahlattua kaikki tuhannet valokuvat läpi. Saavuimme kotiin viime yönä vasta kahden maissa, joten ottaa oman aikansa päästä taas normaaliin elämänrytmiin. Huomenna olisi tiedossa kesän päätösfestarit jonne tulee lempparibändini Poisonblack! Ei siis mitään reissun jälkeistä lorvailua :D Yritän kuitenkin viikonlopun aikana saada jotain postausta tänne blogiinkin, ettei hiljaiselo veny ihan tolkuttomaksi.

Tässä kuitenkin sisustusinspiraatiota asuntomessuilta, ensimmäisenä suuri ihastukseni, kun suuria valaisimia on laitettu ryhmiin:
 

Valkoisen ja konjakin yhdistelmä, ei kai kaipaa edes perusteluja?

Sitten läjä ihania mustavalkoharmaita kuvia. Kylläpä tämä värikolmikko on aina vaan kestosuosikkini sisustuksessa.

Tällälailla reissun jälkeen tämä idea jäi kovasti kutkuttelemaan. Pehmeästä materiaalista valmistettuun karttaan voi nuppineuloilla merkitä paikat, joissa on käynyt. Ihana sisustuselementti joka kertoo omaa tarinaansa ja muistuttelee ihanista lomamatkoista.

Aika paljon kaikkea kivaa siellä oli tänäkin vuonna! Moni idea varmasti jää hautumaan ja ehkäpä päätyy jossain muodossa kotiin asti.

Nyt pitäisi ryhdistäytyä ja selvitä kauppaan, osaakohan sitä syödä enää muuta kuin patonkia :D Kivaa loppuviikkoa, yritän viikonlopun aikana saada tänne jotain maistiaisia Pariisista!

2 kommenttia:

  1. Mua ilahdutti näissä kuvissa isot taulut! Ja nuo lamppurykelmät on ihania myös, mitenhän tuollaisen saisi totetuttua omaan kotiin kun pistokkeita ei kuitenkaan ole kuin yksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot taulut ovat kyllä todella näyttäviä! Lamppurykelmän voi toteuttaa niin, että valaisimet kytketään yhteen jolloin ei tarvita kuin yksi pistoke :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.