tiistai 4. elokuuta 2015

Raksakuume asuntomessuilta

Kävimme eilen pyörimässä asuntomessuilla ja raksakuumehan sieltä löytyi. Olettekos jo aivan kyllästyneitä asuntomessukuviin? Ajattelin nimittäin koota tähän postaukseen ideapankin siihen, jos joskus vielä rakentaisimme talon. Olemme kieriskelleet raksakuumeessa jo jonkin aikaa, mutta toisaalta en ikimaailmassa raaski myydä nykyistä rakasta kotia kenellekään, eihän kukaan voi rakastaa talo niin kuin sen rakentajat <3

Aloitetaampa kuitenkin haaveilu uudesta keittiöstä. Jos rakentaisimme uuden talon, niin sinne tulisi kevyemmän oloiset yläkaapit, ei massiivista rivistöä kuten nyt keittiössämme. Beigen lattian ystävänä uuteenkin taloon varmasti beigeä tulisi, katsokaapas kuinka kaunis yhdistelmä mustaa, vlkoista ja beigeä. Uuteen keittiöön siis musta taso.Uudessa talossa jokainen ikkuna olisi lattiaan asti! Voi upeus!

Puupintoja ja erilaisia puumateriaaleja voisi olla rohkeammin. Saunaan ainakin haluan sormipanelia. Olisin halunnut jo tähän, mutta jostain syystä emme sitä kuitenkaan laittaneet. Uudessa talossa asia korjaantuisi! Myös kylpyhuoneiden valaistukseen oli kivoja ideoita epäsuoran valon aikaansaamiseksi.Ehdin myös rakastua isoon ja pieneen harmaaseen laattaan!

Semmoisia uuden kodin inspiratioita tarttui mukaan asuntomessuilta! Vielä olisi monta kuvaa jaettavana kanssanne ja ajattelinkin ajastaa sisustusteemaisen postauksen ilmestymään reissun aikana.

Huomenna keula kohti Helsinki-Vantaata ja Pariisia <3

Edit klo 23.30:
En millään ehtinytkään ajastaa toista postausta reissun ajalle. Tavataan siis viikon päästä! Instaan pyrin laittamaan reissumaistiaisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.